IDUN Norrsken Flydende Mineralfoundation

kr. 279,00

IDUN Minerals Norrsken Flydende Mineral Foundation har en fantastiske dækkeevne, uden at tilstoppe porerne i huden.

Den flydende Mineral Foundation fra IDUN Minerals er fuldstændig fantastisk og giver dig smuk hud idag og går samtidig ind og beskytter din hud, så du også er sikret en smuk hud imorgen.

Den flydende mineral foundation består af højt rensede mineralpigmenter og udvalgte ingredienser, som både fremmer og styrker huden. Den arbejder sig smukt ind i din hud, så din hud ikke ser ud til at have fået påført en “maske”, men blot har fået en mere ensartet fremtoning.

For det absolut bedste resultat, anbefaler vi at du påfører din flydende foundation med IDUN Minerals Liquid foundation brush.

IDUN Minerals Norrsken flydende mineral foundation er, som alle de andre skønne produkter fra IDUN Minerals, fri for konserveringsmidler og følger de svenske apotekers strikse retningslinjer i forhold til deres ingrediens indhold. Netop grundet IDUNS meget milde ingredienser i deres produkter, er det meget sjældent vi oplever personer der ikke kan tåle dem. Oplever du, eller har du en fornemmelse af at du ikke kan tåle dit produkt, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

I produkterne anvendes koncentreret tyttebærolie, for at give en skandinavisk aroma, samt for at fugte, beskytte og bevare din egen huds naturlige glød.

ANVENDELSE: Vi anbefaler altid at du sørger for at rense din hud grundigt inden du påfører din makeup, samt at du også renser din hud grundt om aftenen, inden du går i seng. Hertil findes forskellige former for rens til din hud. Der findes både Micellar water som blot skal på en vatrondel, rensemælk, renseskum eller rensegel. Du kan læse om de forskellige produktet vi fører, her på webshoppen. Er du i tvivl om hvilket type renseprodukt der passer til din hudtype, er du altid velkommen til at kontakte os i klinikken, så vi kan vejlede dig.

Vægt N/A
IDUN Norrsken farve

, , , , , ,

IDUN Norrsken Flydende Mineralfoundation

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker , , ,