Botox Århus

Hvad er botox?

Vi tilbyder behandling med botox på vores klinik i hjertet af Århus. Vi tilbyder disse behandlinger fordi botulinumtoksin, som i daglig tale er bedre kendt som botox, er en af de mest velkendte og veldokumenterede rynkebehandlinger, der kendes og bruges idag.

Hvorfor behandler vi med botox på klinikken i Århus?

Botox er blevet brugt som kosmetisk behandling de sidste 15 år, men også med anden medicinsk effekt, som mod spastisk lammede, i endnu flere år. Det er derfor et meget veldokumenteret og gennemtestet præparat. Botox er et muskelafslappende præparat som går ind og blokerer nerveimpulser til de små ansigtsmuskler. Disse muskler bliver afslappede og kan derfor ikke trække sig sammen. Behandlingen med botox er derfor meget velegnet til mimiske rynker, som er den type rynker der kommer når vi bevæger musklerne i ansigtet. Dette kan være de smilerynker man får ved øjnene når man smiler, eller de rynker man får i panden og mellem brynene, når man ser overrasket eller sur ud.

Ønsker du en effektiv rynkebehandling, så vil en behandling med botox være et meget sandsynligt bud, på den oplagte behandling.

Vi oplever at mange kommer til forundersøgelse på klinikken i Århus og har en ide om at hvis man får botox, så mister man al mimik og bliver helt udtryksløs at se på. Dette er IKKE tilfældet og vores kosmetiske sygeplejerske har netop specialiseret sig i naturlige behandlinger. De “bedste” botox og filler behandlinger, er jo dem der kommer gående forbi dig, uden at lægger mærke til det.

Ønsker du en botox behandling eller ønsker du blot at høre om mulighederne for enten botox eller filler behandlinger? Så står vi klar til at tage imod dig i vores lokaler i hjertet af Århus. Vi garanterer dig samtidig at du kan føle dig helt tryg, hvad enten du kommer til en behandling eller blot en forundersøgelse. Vores kosmetiske sygeplejerske og vores hudlæge, har til sammen mange års erfaring og har rigtig mange botox behandlinger bag sig.

Vi udfører også andre rynkebehandlinger, såsom fillers, MicroGold og Dermaroller-behandlinger, så er du i tvivl om hvad den rigtige rynkebehandling er for dig, så kontakt os endelig i klinikken, så vi sammen vil kunne nå dit mål om at blive den bedste udgave af dig selv.

botox aarhus

Før behandlingen med botox

Ønsker du en rynkebehandling med botox, skal du først til en konsultation hos vores hudlæge i klinikken i Århus. Dette er et krav ved lovgivning og kan derfor ikke undgås. Ej heller selvom du er behandlet i en anden klinik tidligere.

Mange er også i tvivl om, hvilke type rynkebehandling de ønsker og derfor er en forundersøgelse den perfekte mulighed, for at få dette talt igennem.

Vores læge Uffe vil gennemgå behandlingsforløbet med dig, lytte til dine ønsker for behandlingen og svare på de spørgsmål du måtte have. Efter konsultationen skal der, ifølge Sundhedsstyrelsens lovgivning, gå 2 døgn før du kan få en behandling.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte klinikken både før og efter konsultationen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Bemærk, at booking af gratis forkonsultation til botox foregår i vores hudlæge Uffes egen bookingsystem, tilhørende “Marselisklinikken”. Forkonsultationen foregår dog naturligvis i vores lokaler på Frederiksgade 76, 1. sal. Vælg “Bylysholt forkons.” i bookingsystemet hos Marselisklinikken.

Selve behandlingen med botox

Behandlingen med botox udføres af en af vores kosmetiske sygeplejersker, der selvfølgelig er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed, til at udføre netop denne type behandling.

Inden behandlingens start gennemgås igen dine ønsker for behandlingen og forløbet tales igennem igen, hvis du måtte ønske dette.

Klinikkens kosmetiske sygeplejersker er specialiseret i behandlinger med botox og har tusindevis af behandlinger bag sig. Du kan derfor trygt lægge dig i stolen hos os.

Ved behandlingen injiceres de små doser botox i det område, der ønskes behandlet. Der gives ikke bedøvelse før behandlingen, da der er tale om minimal smerte ved denne behandling.

Efter behandlingen med botox

Der ses meget kortvarigt en let rødme efter behandlingen og man kan derfor sagtens vende tilbage til dagens gøremål, efter endt behandling. Der vil de første 10-30 minutter muligvis kunne anes små buler, hvor væsken er injiceret. Der skal ikke forventes nogen smerte efterfølgende. De første 4 timer efter behandlingen, må du ikke ligge helt fladt ned da man risikerer at den injicerede botox, kan løbe til de omkringliggende muskler. De første 24 timer må der heller ikke masseres/trykkes på området. Det frarådes også at indtage alkohol og dyrke fysisk hård motion.

Effekten af behandlingen vil indtræde efter 5-14 dage og vil være størst de første 3 måneder. Generelt holder en behandling oftest mellem 3-6 måneder, men begynder at aftage mod enden. De fleste kommer for at blive genbehandlet mellem 3-6 måneder efter behandlingen. Som tidligere nævnt ses det dog ofte, at holdbarheden øges med antallet af behandlinger.

Når den fulde effekt af botox behandlingen ses, efter de første 14 dage, vil dit ansigt synes friskere og mere åbent. Din hud vil virke yngre og glattere, hvilket ofte også gør at du vil føle dig gladere og mere frisk indvendigt. Dette vil for mage give en øget følelse af velvære og selvtillid.

Efter 14 dage tilbydes en gratis konsultation, hvor der evalueres på resultatet samt rettes til, hvis der er behov for dette. Skal dog gøres senest 3 uger efter behandlingen er udført.

botox i Århus

Afhjælpning og forebyggelse af rynker

Efter injektionen vil de muskler der folder huden sammen, som for eksempel smilerynker og bekymringsrynker, blive helt eller delvist forhindrede i alt trække sig sammen. Dette vil både reducere de linjer og rynker man må have nu, men samtidig også forebygge at nye linjer opstår. Man ser også at når man har fået samme rynker behandlet af flere omgange, vil de blive mindre og mindre og det mener man grunder i, at musklen har vænnet sig til ikke at bevæge sig og derfor også “glemmer” at gøre det når azzaluren/botoxen er blevet nedbrudt.

Vores holdning til botulinumtoksin

Der er intet galt i at have linjer og små rynker i ansigtet. Faktisk er vores holdning i klinikken, at det er en essentiel del af ansigtet, at have ansigtsmimik. Man må selvfølgelig gerne nedtone linjer og rynker, men vores personlige holdning er, at fx smilerynker er nogle af de smukkeste linjer i et ansigt. Her giver det derfor ofte mening af minimere dem, men ikke nødvendigvis fjerne dem fuldstændigt. Vi går meget op i at tilpasse behandlingen, til det enkelte ansigt. Dette vil gøre at slutresultatet vil blive et harmonisk og naturligt ansigt, som blot har fået reduceret uønskede linjer og rynker og ikke fået ansigtet strammet så meget ud, at det fuldstændig ændrer udseende eller konstant ser overrasket ud. Et ansigt skal gerne afspejle at det er et ansigt der har levet, men som blot holder sig godt og er sundt og sprudlende af velvære, at se på. Dog kan et ansigt med dybe rynker afspejle et ansigt med vrede, stress, bekymring eller mangel på overskud og her er en behandling med botulinumtoksin, en perfekt løsning.