Micro needling Århus

Vi tilbyder behandling med micro needling på hos Klinik byLYSHOLT i Århus, da dette er en ekstremt effektiv behandling af ujævnheder i huden, opstramning af hud samt til forbedring af glød og vitalitet.

Hvordan virker en micro needling behandling i Århus?

Ar, rynker og strækmærker reduceres gennem micro needling processen, som bygger på hudens egen evne til at regenerere. Dette vil sige at huden “narres” til at tro den er blevet skadet, så den derefter vil gå i gang med en helingsproces. Det er denne helingsproces der vil forbedre din huds udseende samt gøre din hud stærkere og mere modstandsdygtig. Micro needling arbejder dybt i huden og har en blivende effekt. Dette vil sige at du både vil se en “her og nu” effekt i form af forbedring af hudstruktur, reducering af ar og opstramning af fine linjer, men samtidig er det en behandling der forebygger at de samme problematikker, vil opstå og forværres i fremtiden.

Hvad benytter vi til micro needling?

I vores klinik i Århus, benytter vi Den originale Dermaroller når vi udfører micro needling behandlinger. Dermarollers rulle, er den eneste medicinsk dokumenterede rulle, som er udviklet og patenteret i Tyskland. Det er den mest innovative og minimalt invasive behandling, til at forbedre hudens struktur. Ved Microneedling, har vi to behandlingsformer at vælge imellem og valget handler om hvilken hudtype du har og hvilke problematikker der ønskes behandlet. Den ene er vores “originale” ruller fra Dermaroller, som er en rulle som man kender den fra de ruller man kan købe hjem til. Hos os er nålelængden på rullerne dog længere og vil derfor kunne give en del mere effekt end man kender det, fra hjemmerullerne. Den anden behandlingsform er vores E-derma stamp, som er en elektrisk maskine med et lille rundt nålehoved hvor nålene bevæger sig ind og ud og hvor man kan stille på nålelængden undervejs i behandlingen. Hvilken af de to former der passer bedst til dig, vil vi selvfølgelig gennemgå på behandlingsdagen.

Behandling mod ar og grov hudstruktur, som efterlader huden smukkere, friskere og med mere glød.

om micro needling behandlingen hos Klinik byLYSHOLT i Århus

Denne behandling med micro needling fra Den Originale Dermaroller, er en alternativ behandling til filler skinbooster behandling. Micro needling giver huden et smukkere og friskere udseende. Ved micro needling påføres huden mikroskobiske skader , der gør at huden tror den er "gået i stykker". Dette resulterer i at der frisættes lokale signalstoffer, som starter nydannelse af kollagen og elastinfibre i huden. Denne “helingsproces” bidrager til reduktion af rynker, pigmentpletter og ar og får samtidig huden til at se og føles yngre. Behandlingen virker opstrammende i hele behandlingsområdet, hvor traditionelle metoder og fillers, er mere koncentrerede i et særligt område. Behandlingen er til dig, der både ønsker resultater indenfor nærmeste fremtid, men som samtidig ønsker langsigtede resultater der vil forbedre din generelle hudkvalitet samt udsætte ældningsprocessen. Behandlingen er specielt god til:

  • Ar
  • Fine linjer
  • Rynker
  • Pigmentforandringer
  • Ar efter forbrændinger
  • Løs hud ved øjnene
  • Ruhed i huden
  • Cellulitis (strækmærker)
  • Foryngelse af hænder
  • Træt og solskadet hud
Ønsker du at høre mere om behandlingen eller finde ud af om micro needling er det rette til dig, så kontakt os endelig i klinikken i Århus og så vil vi glædeligt hjælpe dig.

før behandlingen

Behandlingen må ikke udføres hvis du har åbent acneudbrud eller forkølelsessår. Vi anbefaler at starte op med et hjemmekit 14 dage før du skal have behandlingen. Hjemmekit kan købes i klinikken.

selve behandlingen

Behandlingen tager ca 30 minutter. Micro-needling er en næsten smertefri behandling. Du får lokalbedøvende creme på området hvor du skal behandles. Cremen skal sidde på i 30 minutter. Huden påføres de mikroskopiske skader med nåle som penetrerer huden. De mikroskopiske huller lukkes efter ganske kort tid igen og medfører hverken sår eller ar.

efter behandlingen

Efter behandlingen er huden rød i 1-3 dage som en let solskoldning. Herefter kan man opleve at huden bliver en smule tør og så allerede efter 5-7 dage, begynder huden at forny sig selv. Efter ca 2-5 uger vil den fulde effekt vise sig. Det anbefales at få 3-4 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Efterfølgende kan resultatet holdes ved lige, efter behov. Ofte vil 1-2 behandlinger om året være nok.