Micro needling Århus

Vi tilbyder behandling med micro needling på hos Klinik byLYSHOLT i Århus, da dette er en ekstremt effektiv behandling af ujævnheder i huden, opstramning af hud samt til forbedring af glød og vitalitet.

Behandlingen kaldes også dermaroller, da det er navnet på den micro needling pen, vi anvender i behandlingen.

Hvordan virker en micro needling behandling på klinikken i Århus?

Ar, rynker og strækmærker reduceres gennem micro needling processen, som bygger på hudens egen evne til at regenerere. Det vil sige, at huden “narres” til at tro, at den er blevet skadet, så den går i gang med en helingsproces. Det er denne helingsproces, der vil forbedre din huds udseende og gøre den stærkere og mere modstandsdygtig.

Micro needling arbejder dybt i huden og har en blivende effekt. Det vil sige, at du både vil se en “her og nu”-effekt i form af forbedring af hudstruktur, reducering af ar og opstramning af fine linjer og så er det en behandling, der forebygger at de samme problematikker vil opstå og forværres i fremtiden.

micro needling århus

Hvad benytter vi til micro needling?

I vores klinik i Århus, benytter vi Den originale Dermaroller når vi udfører micro needling behandlinger.

Dermarollers rulle er den eneste medicinsk dokumenterede rulle, som er udviklet og patenteret i Tyskland. Det er den mest innovative, og minimalt invasive behandling, til at forbedre hudens struktur.

Ved Microneedling har vi to behandlingsformer at vælge imellem og valget handler om hvilken hudtype du har og hvilke problematikker, der ønskes behandlet.

Den ene er vores “originale” ruller fra Dermaroller, som er en rulle magen til dem, man selv kan købe privat. Hos os er nålelængden på rullerne dog længere og vil derfor kunne give en del bedre effekt end man har mulighed for med “hjemmerullerne”.

Den anden behandlingsform er vores E-derma stamp, som er en elektrisk maskine med et lille rundt nålehoved, hvor nålene bevæger sig ind og ud og hvor man kan stille på nålelængden undervejs i behandlingen.

Hvilken af de to former, der passer bedst til dig, vil vi selvfølgelig klarlægge sammen med dig på behandlingsdagen.

Om Micro Needling behandlingen hos Klinik byLYSHOLT i Århus

Denne behandling med micro needling fra Den Originale Dermaroller, er en alternativ behandling til filler skinbooster behandling. Micro needling giver huden et smukkere og mere friskt udseende.

Ved micro needling påføres huden mikroskobiske skader, der gør, at huden tror den er “gået i stykker”. Dette resulterer i, at der frisættes lokale signalstoffer, som starter nydannelse af kollagen og elastinfibre i huden. Denne “helingsproces” bidrager til reduktion af rynker, pigmentpletter og ar og får samtidig huden til at se og føles yngre.

Behandlingen virker opstrammende i hele behandlingsområdet, hvor traditionelle metoder og fillers er mere koncentrerede i et særligt område.

Behandlingen er til dig, der både ønsker resultater inden for nærmeste fremtid, men som samtidig ønsker langsigtede resultater, der vil forbedre din generelle hudkvalitet, samt udsætte ældningsprocessen.

Micro Needling er specielt god til:

  • Ar
  • Fine linjer
  • Rynker
  • Pigmentforandringer
  • Ar efter forbrændinger
  • Løs hud ved øjnene
  • Ruhed i huden
  • Cellulitis (strækmærker)
  • Foryngelse af hænder
  • Træt og solskadet hud

Ønsker du at høre mere om behandlingen med micro needling, eller finde ud af, om micro needling er det rette til dig? Så kontakt os endelig i klinikken i Århus og så vil vi glædeligt hjælpe dig.

Før behandlingen med micro needling

Behandlingen må ikke udføres, hvis du har åbent acne-udbrud, eller forkølelsessår. Vi anbefaler at starte op med et hjemmekit 14 dage før du skal have behandlingen. Hjemmekit kan købes i klinikken.

Selve behandlingen med micro needling

Behandlingen tager ca. 30 minutter. Micro needling er en næsten smertefri behandling. Du får lokalbedøvende creme på området, hvor du skal behandles. Cremen skal sidde på i 30 minutter. Huden påføres de mikroskopiske skader med nåle som penetrerer huden. De mikroskopiske huller lukkes efter ganske kort tid igen og medfører hverken sår eller ar.

Efter behandlingen med micro needling

Efter behandlingen er huden rød i 1-3 dage som en let solskoldning. Herefter kan man opleve at huden bliver en smule tør. Efter allerede 5-7 dage begynder huden at forny sig selv. Efter ca. 2-5 uger vil den fulde effekt vise sig. Det anbefales at få 3-4 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum. Efterfølgende kan resultatet holdes ved lige, efter behov. Ofte vil 1-2 behandlinger om året være nok.