behandlinger til mænd

At passe på sin hud, eller lave små kosmetiske ændringer, er ikke forbeholdt kvinder. Mange mænd går med samme ønsker eller små utilfredsheder, som kvinder gør. Derfor benytter flere og flere mænd sig også af netop den type af behandlinger, som vi tilbyder i klinikken. Mænd udgør ca. 9-10 % af det samlede antal behandlinger og det har været stødt stigende de sidste år.
behandlinger til mænd

om behandlingerne

Vi har i klinikken selvfølgelig fokus på, at når mænd behandles, er det ikke med det samme for øje, som når en kvinde behandles. Der er forskel i mænd og kvinders hudstruktur, hvilket gør at der er forskel i måden man behandles på. Der er også forskel i, hvilket slut resultat der ønskes. Modsat kvinder, ønsker mænd som oftest at bibeholde eller forbedre deres maskuline udtryk, hvor kvinder i stedet ønsker at feminisere sit udseende med volumenerstatning og generel foryngelse. Ved fedtfrysning er det ofte nogle andre fedtdepoter der behandles, ved hårfjerning er det nogle andre områder med hår der behandles og ved behandlinger med botox og fillers, er der mere fokus på at fremhæve de maskuline træk end på de feminine. Ved behandlinger med ikke-permanente fillers kan man med fordel bevare eller forstærke netop disse maskuline træk og resultatet giver blot et mere friskt, attraktivt og maskuliniseret ansigt. Dybe furer og rynker bliver glattet ud, huden kommer til at se mere hydreret og sund ud og kæbelinje eller hage kan gøres mere markeret. Derfor har vi hos ByLysholt også fokus på at det kan være nødvendigt med en gradvis opbygning af de områder man ønsker behandlet. Dette vil ikke gøre at behandlingen ikke springer i øjnene som en ny frisure, men det vil i stedet blot give et yngre og mere friskt udtryk i ansigtet. 

De fleste mænd er en smule usikre på hvad de præcis ønsker der skal ske. Vi tilbyder derfor en gratis konsultation, hvor der laves en fuldstændig plan, udfra netop dine ønsker. På denne måde sikrer vi os at hver eneste behandlingsplan er fuldstændig individuel og tilpasset den enkelte. Vi vil her lytte til dine ønsker og efterfølgende komme med vores ide til et behandlingsforløb. Vælger du at gå videre med flere forskellige behandlinger, vil der selvfølgelig kunne laves en fordelagtig pris. 

Uanset om du har en fuldstændig ide til hvad du vil have lavet, har en tanke om at forbedre noget bestemt i dit ansigt, eller måske bare gerne vil høre hvilke muligheder der er, så kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende snak om, hvad vi ville kunne gøre for dig.

behandlinger mænd oftest får lavet

Fedtreducering på mave, håndtag i siderne eller fedt på brystet, som kan ses igennem skjorten eller t-shirten. Her kan vi hos ByLysholt hjælpe med en fedtfrysning, som vil gå ind og mindske disse fedtdepoter. Denne behandling er en non-invasiv, fuldkommen ufarlig og smertefri behandling som reducerer 20-25 % af de fedtdepoter der bliver behandlet. Mænd kan ofte have nogle meget genstridige fedtdepoter og det kan derfor være svært at få disse trænet væk. Her kan en fedtfrysning være en start til at blive “sparket i gang”, eller det kan være en afsluttende behandling efter en tid med træning, men hvor det opleves at nogle enkelte fedtdepoter på kroppen, bare ikke vil mindskes

Permanent hårfjerning på fx ryg eller bryst. Her kan vi hos ByLysholt fjerne dine hår fuldstændig smertefrit med vores SHR laser. Efter 6-8 behandlinger vil du være hårfri og ikke skulle bekymre dig om hvorvidt du har hår på ryggen, som kan være svære for dig selv at fjerne. Efter ca 5 år vil op til 15 % være kommet tilbage og det vil så kræve 1-2 behandlinger for igen at være helt hårfri.

Fjernelse af ar efter fx acne. Mange mænd oplever at have ar i ansigtet efter at have haft acne i ungdommen. Hos ByLysholt laver vi behandling med den elektriske dermaroller hvor vi fjerner/betydeligt mindsker disse. Ud over at behandle acnear, vil en behandling med dermaroller eller den elektriske e-dermastamp, også give fornyet liv til huden.

Opfriskning/nyt liv til huden. Dette gør vi hos ByLysholt med enten micro-needling/dermaroller, restylane skinbooster. Dette vil give dit ansigt helt nyt liv og give det den glød tilbage, som huden med årene kan miste.

Botox til fjernelse af rynker, som oftest i pande eller mellem øjenbryn.

Filler til udfyldning af dybe rynker eller furer, eller til formning af fx et mere markeret kæbeparti eller hage. Dette vil give dit ansigt et mere maskulint udseende og samtidig få det til at se mere symmetrisk ud.