Behandlinger

At vi bliver ældre, er uundgåeligt. Dette medfører at vores hud mister sin elasticitet, bliver dårligere hydreret og mister sin glans og naturlige fylde. Vi vil få en mere trist farve i ansigtet og vi oplever også at rynkerne bliver tydeligere og tydeligere, som årene går.
microneedling

DERMAROLLER

Micro-needling giver huden et smukkere og friskere udseende, og bygger på hudens egen evne til at regenerere.
fedtfrysning

FEDTFRYSNING

Alternativ til fedtsugning UDEN kirugisk indgreb eller risiko. Også kaldet Coolsculpting.
haarfjerning

PERMANENT HÅRFJERNING

SHR er en, for huden, yderst skånsom behandling og smertefri.
restylane

RESTYLANE

Behandling af rynker eller furer med ikke-permanent filler, som består af 98 % vand og 2 % hyaluron.
skinrejuvination

SKIN REJUVENATION

Behandling med xeonlys mod f.eks Acne, pigmentpletter, små rynker og karsprængninger.
botox

BOTOX

Både til at afhjælpe de rynker du har nu, men også så de ikke forværres i fremtiden
mesoterapi

MESOTERAPI MOD HÅRTAB

Apriline, tilfører en lang række vitaminer og mineraler til hovedbunden. Disse vitaminer og mineraler tilføres ved hjælp af små injektioner
maend

BEHANDLINGER TIL MÆND

Fedtreducering, permanent hårfjerning, fjernelse af karsprægninger, strækmærker eller ar efter fx acne, Botox til fjernelse af rynker m.m.

Nogle rynker er med til, at give ansigtet karakter og vise livserfaring, men nogle rynker giver samtidigt også dit ansigt et negativt udtryk, som vrede eller bekymring. Der kan gøres meget for at hjælpe en hud der kan være både dehydreret, trist at se på og med lidt for tydeligere linjer eller fuger. Det kan derfor være en rigtig god ide, at komme ind i klinikken og høre lidt om de forskellige typer af behandlinger og du vil på den måde kunne blive guidet i retning af, hvad der ville give mest mening for dig.

Botox / Azzalure

At få fx botox/azzalure eller filler/restylane, kan give en dejlig synlig og hurtigtvirkende effekt. Dette kan være essentielt for at få mindsket de ansigtstræk, som giver dig en trist udstråling eller som gør at du ser ældre ud, end du føler dig. Det er der bestemt intet galt med, det er bare rigtig vigtigt at huske, at resten af huden også skal behandles, hvis du vil opnå dit ansigts fulde potentiale. Det svarer til at have et smukt maleri som er blevet slidt i lærredet. Det kan gøre meget ved maleriets udseende, at skifte rammen, men når man kommer tæt på, vil man stadig kunne se at lærredet er trist og ødelagt. Det er ikke altid der skal ret meget til, for at opnå den ændring der vil give et fantastisk resultat. Det er bare ikke altid man som kunde ved, hvad det lige præcis er der skal til. Her vil vi selvfølgelig rigtig gerne gå ind og hjælpe dig til at finde ud af, præcis hvilke muligheder der er for både dit ansigt og din krop.

Konsultation

Vi går meget op i at finde den bedste løsning og går derfor ind og skræddersyer behandlingen, til hver enkelt af vores kunder. Derfor giver en før-konsultation også rigtig god mening, da vi her kan gennemgå præcis hvilke muligheder der er og måske skal flere behandlinger kombineres, for at opnå det absolut bedste resultat.