Tandblegning Århus

Med smileffect

Hvide tænder har i mange år været et tegn på velplejet sundhed og skønhed og samtidig er det noget der giver os, som mennesker, en følelse af velvære og selvtillid.

Hos Klinik byLYSHOLT som er en kosmetisk speciallægeklinik beliggende i hjertet af Århus, benytter vi den revolutionerende behandling fra Smileffect.

IMG_9276

Hvad er smileffect tandblegning?

Smileffect er de første i verden der tilbyder et alternativ til til den traditionelle tandblegning hos tandlægen.  Derfor er det selvfølgelig den vi benytter på vores klinik i Århus. Ved tandblegningen benyttes en, fra Smileffect specialdesignet tyskproduceret SmileZERO gel, som frigiver 0,1% hydrogenperoxid (blegemiddel). Højere værdier indenfor kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Ønsker du en højere procentdel i gelen, SKAL tandblegningen udføres hos en tandlæge. 

Hos Klinik byLYSHOLT går vi højt op i ærlighed, tryghed og tillid for vores kunder og derfor garanterer vi selvfølgelig et lovligt produkt, samt et produkt af højeste kvalitet. 

Efter gelen bliver påført skinnen og indsat på tænderne tænderne, aktiveres LED-lyset som i fællesskab med gelen, går ind og bleger tænderne.

Selve behandlingen med tandblegning

Når du kommer til en tandblegning på vores klinik i Århus, sætter vi altid tid af til en konsultation før behandlingen. Her gennemgås hele forløbet samt behandlingen. Til konsultationen, sammenlignes dine tænder med vores farveskala, så vi efter behandlingen kan se hvor mange toner de er blevet bleget. I gennemsnit bleges tænderne 2-8 toner. 
Derefter bliver du placeret i vores dejlige og behagelige stol og får skinner med gel placeret i munden. Herefter aktiveres LED lyset og du skal sidde i stolen i 15 minutter. Denne procedure gentages 2 gange og en behandling tager derfor 30 minutter.

efter behandlingen med tandblegning

I den første time efter behandlingen, vil der somme tider forekomme hvidlige pletter på tænderne. Disse fortager sig dog efter 1 times tid. I den første time efter behandlingen, må du hverken spise, drikke eller ryge. De første 2 døgn efter behandlingen, skal du undgå alle fødevarer og drikkevarer med farvestoffer. Tænk derfor i at spise og drikke så meget ”hvidt” mad og ”hvide” drikkevarer som muligt.

Før/efter tandblegning

99507AF8-1E69-4FE8-B228-1370CAC2A73B

Pris for tandblegning

hurtig og sikker vej til et hvidere smil hos Klinik byLYSHOLT i Århus

SmileZERO gel blegemidlet, der anvendes ved Smileffect behandlingen, trænger ind i tandoverfladen aktiveret af LED-lyset, der reagerer på den misfarvede tandemalje. Gelen reagerer kun på tandoverfladen, uden påvirkning af tandkød og tandemalje. Behandlingen er 100% kosmetisk. Blegningen holder i op til 1 år, afhængig af indtagelse af farvede fødevarer og tandhygiejne.

Hvem kan få en tandblegning?

For at få det bedste resultat ved en tandblegning, skal du helst have været fordi din tandlæge for 3-4 måneder siden og blive tjekket/behandlet for huller. Du bør helst heller ikke have paradentose eller dybe tandkødslommer, da du så vil have større risiko for bivirkninger. Derud over opnås det bedste resultat, hvis du inden blegningen har fået en tandrensning. Har du plastfyldninger, kroner eller porcelænsfacader på fortænderne, kan disse ikke bleges. Gule toner er altid nemmere at blege end grålige toner, så derfor vil du få det bedste resultat hvis dine tænder er mere gule i deres misfarvning, end der er grå. Derud over skal du være over 18 år og må ikke være gravid eller ammende.