Filler Århus

Herunder lip filler

Vi tilbyder behandlinger med filler på vores klinik i Århus, fordi dette er en alsidig rynkebehandling og anti-age behandling, som kan bruges til mange forskellige områder i ansigtet. Det kan bruges som lip filler for at give lidt fylde tilbage i læberne, det kan bruges til at markere en indfalden hage, kindben eller indsunkne øjne og det kan bruges som fugtboost ved en skinbooster, der både kan stramme op og minimere fine linjer.

Alt dette kan du læse mere om her på siden.

Hvorfor bruger vi filler på klinikken i Århus?

Som vi bliver ældre, vil ansigtet miste sin naturlige fylde, glans og glød. Meget kan vi selv gøre, ved at sørge for at beskytte vores hud med solcreme og bruge rene, aktive og potente serum og cremer, men vi kommer alligevel ikke udenom, at ansigtet med tiden vil ændre sin form på flere forskellige måder. Huden bliver slappere, fedtdepoterne mindskes så vi ser indfaldne ud og vores knogler vil også blive mindre som gør at vores markeringer, såsom kindben også vil mindskes.

Hudens produktion af kollagerne fibre og hyaluronsyre mindskes med alderen. Fugtniveauet i huden bliver også mindre og alt dette vil gøre at ansigtet mister sin naturlige fylde. Vores kindben bliver mindre markerede, vores øjne bliver mere indsunkne, læberne mister sin fylde og form og samtidig vil rynker og furer i huden, fremstå tydeligere. Flere oplever også at få mørke rander under øjnene.

Er filler det rigtige for dig?

På vores klinik i Århus møder vi ofte kvinder som føler sig mindre feminine og at alderen pludselig haler ind på én, når de begynder at opleve ovenstående problematikker. Mænd oplever ofte at de nærmest fra én dag til en anden, ser enormt trætte og uoplagte ud og at ansigtets udseende har fået lagt 10 år ekstra på. Nogle generer det ikke, mens andre kan have svært ved at acceptere denne forandring. Nogle føler måske endda at det kan gå ud over, hvordan de fremstår på deres job.

Men hvad kan vi så gøre ved det?

Dette er et spørgsmål vi hører ofte og vi forstår godt, at det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer af kosmetiske behandlinger der er på markedet.

Er du derfor i tvivl om, hvilken type behandling der giver mening for dig, eller ønsker du bare at høre mere om vores behandling med filler, så er du altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation omkring behandling med filler på vores klinik i Århus.

Vores erfarne kosmetiske sygeplejerske har mange filler behandlinger bag sig med mange års erfaring og står altid klar til at hjælpe og guide, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Inden behandling med filler

I henhold til Sundhedsstyrrelsens lov om kosmetiske indgreb, skal der inden en behandling, afholdes en konsultation.

Denne filler konsultation er naturligvis gratis og vil blive afholdt på vores klinik, der er beliggende i hjertet af Århus.

Her vil du blive undersøgt og få vejledning i, hvilken behandlingstype, der vil give mest mening, i forhold til de resultater du ønsker.

Der findes flere forskellige typer af filler produkter og I vil derfor gennemgå og skræddersy behandlingen, så den bliver tilpasset dine specifikke behov.

Denne konsultation afholdes af en af vores kosmetiske sygeplejerske, eller vores læge, der er specialist inden for dermatologiske behandlinger. Både vores hudlæge og kosmetiske sygeplejersker er selvfølgelig certificerede, og godkendt til filler behandlinger, af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Derefter skal der være en betænkningstid, hvilket vil sige, at selve behandlingen tidligst kan udføres 48 timer efter konsultationen. Denne konsultation er naturligvis gratis og uforpligtende.

Selve behandlingen med filler på vores klinik i Århus

Under behandlingen bliver den helt klare hyaluronsyre gel injiceret i huden, i det område, der skal behandles.

Det er ganske små mængder, der sprøjtes ind.

Selve behandlingen tager ca. 30 minutter.

Hvis det ønskes, kan huden inden behandlingen lokalbedøves med lokalbedøvende creme. Det skal sidde og virke i ca. 15 minutter inden behandlingen foretages.

Der er samtidig også et bedøvende stof i filler produkterne og de fleste vil derfor kunne klare det uden ekstra bedøvelse.

Der er dog nogle steder, der er mere sensitive end andre, såsom læber, hvor vi anbefaler at booke tid til lokalbedøvelse først.

Dette kan også aftales ved konsultationen inden selve behandlingen med filler.

Efter behandlingen med filler

Umiddelbart efter behandlingen kan du vende tilbage til dine daglige gøremål. Du vil dog kunne være hævet i et par dage og ved nogle vil man kunne opleve lidt væskeansamling eller blå mærker. Det er også normalt at man kan opleve en let rødmen eller kløe. Dette vil fortage sig i løbet af en dag eller to. Ved en læbebehandling kan hævelsen dog i nogle tilfælde vare lidt længere.

Skulle man opleve bivirkninger eller gener udover de her nævnte, er man altid velkommen til at kontakte vores klinik i Århus som foretog filler behandlingen og en kosmetisk sygeplejerske, vil så vurdere om man skal ind til en opfølgende undersøgelse. Det vil også være muligt at blive sat i kontakt med klinikkens læge, hvis dette skulle blive nødvendigt. Vi sætter vores kunders tryghed og tillid meget højt og vil derfor hellere at man kontakter klinikken en gang for meget, end en gang for lidt, hvis man føler dette mest trygt.

Eksempler på behandling med lip filler

Hvilken Slags Filler Bruger Vi På Klinikken I Århus?

Vi anvender restylane/belotero, som er ikke-permanente fillers, der består af 98 % vand og 2 % hyauron. Hyaluron er et sukkerstof, som findes naturligt i kroppen, men som vi producerer mindre af med alderen.

Netop fordi hyaluron forefindes naturligt i vores krop, vil stoffet også nedbrydes efter tid. Det nedbrydes efter ca. 8 måneder, alt efter levestil, som fx rygning, samt linjernes dybde og hudens kvalitet. I læberne nedbrydes stoffet dog lidt hurtigere, grundet den øgede blodgennemstrømning og levetiden er her ca. 6 måneder.

Under nedbrydningen i vævet, vil stoffet binde væske og resultatet af behandlingen er derved stort set uændret, indtil behandlingen skal fornyes.

Bemærk, at den første behandling med filler altid holder korte tid end de efterfølgende behandlinger.

filler århus

Hvad er belotero skinbooster?

En skinbooster behandling, der er både forebyggende og langsigtet, som giver huden fornyet liv med glans, glød og fugt dybt indefra.

Det unikke er, at filleren går ind og fugter huden indefra, præcis som en creme gør udefra. Dette vil resultere i en langvarig og dyb hydrering.

Skinbooster er langtidsholdbart hyaluronsyre, som injiceres i små doser under huden og vil have en effekt på både fine linjer, strukturer i huden, samt hudens elasticitet, glød og glans.

Denne behandling giver en fantastisk mulighed for at få et meget naturligt resultat, hvor huden efterlades med et sundt, yngre og friskt udseende.

Belotero skinbooster gives ofte som en kur med et forløb på 3-4 behandlinger. Det ville give det bedste og mest langvarige resultat.

Ofte stillede spørgsmål om behandling med filler

Hvornår er en behandling med filler det rette til mig?

Uanset om du er i 20-30erne eller 40 og derover, vil en filler behandling kunne gøre noget godt for dig. Ofte vil den perfekte løsning være, at lave en kombinationsbehandling med flere behandlingstyper, som fx. filler og botox.

Filler er bla. Velegnet til dig hvis du ønsker:

  • Behandling af dybe rynker eller furer
  • Behandling af mindre og finere rynker, fx ved munden
  • Kombinationsbehandling af botox/azzalure og filler ved fx rynker mellem bryn.
  • Behandling af furer mellem næse og mund
  • Behandling af mørke rander og hulrum under øjnene
  • Skulpturering af ansigtet, hvor du fx får mere fylde i kæbelinje eller ved kindben
  • Mere fylde i læber og en mere veldefineret læbekant.
  • Smukkere hud med en meget mere markant glød, med en behandling af en såkaldt skinbooster
  • Mere generel fylde til en lidt slap hud. Denne vil samtidig give huden et meget sundere og yngre look.

Hvornår må jeg ikke få en behandling med Filler?

Hvis du er gravid eller ammende, kan du ikke behandles med filler. Det er også vigtigt at du til konsultationen, fortæller om eventuelle sygdomme og medicinindtag.

Er det kun en behandling mod rynker?

En behandling med filler, er ikke kun en behandling der er forbeholdt minimering af rynker. Det er også en meget velegnet behandling til at minimere eller forstærke specifikke ansigtstræk. Hvis man fx har en bule på næsen man gerne vil have rettet ud, eller hvis man ønsker mere markerede kindben eller et mere markeret kæbeparti. Denne behandling er derfor også meget velegnet til mænd, der måske finder nogle af deres ansigtstræk en smule for feminine og ønsker noget mere maskulinitet og fylde. Ved disse typer af behandling, ses der oftest en holdbarhed på mellem 12-18 måneder.