PRP behandling hår

PRF behandling af hår erstatter nu PRP

Hårtab kan ramme både mænd og kvinder. Det kan være betinget af både genetik, aldring, sygdom og stress. Med en PRP behandling / PRF behandling kan man øge hårtætheden og forbedre hårgenerationen.

Hvad er en PRP eller PRF behandling?

En PRF behandling er en videreudvikling af PRP behandling og har stor effekt på behandling af hårtab.

Kort fortalt er det en form for mesoterapi-behandling, hvor vi udfører injektioner i hårbunden.

En PRF behandling foregår ved, at vi tager en blodprøve fra din arm. Herefter puttes blodet i en centrifuge, der adskiller de røde blodlegemer fra blodplader, fibrin og serum. Det er disse vækstfaktorer og stamceller vi så efterfølgende kan injicere i hårbunden.

Som tidligere nævnt kan hårtab forårsages af flere faktorer. Den mest almindelige type af hårtab hedder ”androgen hårtab”. Denne form for hårtab ses som en udtynding af håret på issen og i tindingerne.

Med en behandling med PRF kan vi stimulere vækst og cellefornyelse i hårsækkene og dette vil resultere i, at hårtætheden øges og hårgenerationen forbedres.

mesoterapi

Forskellen på PRP behandling af hår og PRF behandling af hårtab

Det hele startede med PRP behandlinger, der også af nogle kaldes “vampyrbehandling”, fordi det er dit eget blod, du egentlig behandles med. Det er enormt effektivt, fordi det, der hives ud af blodet og gives tilbage til håret (hovedbunden) først og fremmest er 100% naturligt og noget, du alligevel har i kroppen. Dernæst fordi det er rene vækstfaktorer, vi tilfører håret, som dermed vil fremme hårets vækst.

Hvad er PRF behandling så?

Det er en videreudvikling af PRP behandlingen, der eftethånden har en del år på bagen. PRF er den nyeste videreudvikling, hvor man også tager fibrin ud af blodet og medtager i behandlingen af hårtab.

PRF behandlinger anses for at være omkring 30-40 gange mere effektiv end PRP behandlinger og derfor udfører vi udelukkende PRF behandlinger til hår og hårtab i klinikken.

Ønskes et endnu bedre resultat, kan der tilkøbes shampoo, conditioner og/eller serum. Dette tilråder vi, da disse produkter vil gå ind og booste hårvæksten yderligere og dermed give et endnu bedre resultat.

Der kan købes både enkelte behandlinger, eller fulde behandlingsforløb. Dette vi sammen ud fra din nuværende situation og ønskede resultater.

Før din PRF behandling hår:

Før din behandling skal du til en forundersøgelse i klinikken hvor vi vil gennemgå behandlingen med dig. Dette er lovkrav fra Styrelsen for patientsikkerhed.

Under PRF behandling hår:

Under behandlingen vil du få bedøvelse på hvis muligt. Er det i ansigtet vil vi først injicere de steder det er muligt, og ellers vil produktet blive arbejdet ned i huden med vores dermaroller (microneedling). Dette sikrer mest muligt traume på huden, som er det der vil sikre at behandlingen får bedst mulig effekt.

Efter PRF behandling hår

Du vil være rød i det behandlede områder og der er også risiko for at få blå mærker. Du må ikke dyrke hård motion i et døgn efter behandlingen og ej heller gå i svømmehal, sauna eller tage sol i dagene efter behandling.

Priser for PRP behandling / PRF behandling til hår

Vi anbefaler at man får 5 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum den første gang man får behandlingen. Den kan herefter holdes ved lige hver ca 6 måned.