MicroGold behandling

og MicroTox

Vores behandlinger med MicroGold og MicroTox (også kaldet microchanneling) er effektive behandlinger til aldrende hud, strækmærker, fine linjer og pigmentskader.

Hos Klinik byLYSHOLT i Århus tilbyder vi behandlingerne både med og uden botox. Læs mere nedenfor.

Microgold-behandling

Hvad er Microchanneling?

Teknikken vi anvender til MicroGold og MicroTox-behandlingerne hedder microchanneling.  Den består i en såkaldt “mikrokanalteknik”, hvor der anvendes nåle, der er tyndere end et menneskehår, hvilket gør behandlingen enormt effektiv, men samtidig skånsom og smertefri.

Microchanneling er en minimalt invasiv hudforyngende behandling, der består af en beholder med fine nåle, der køres over huden, som indeholder en effektiv og skræddersyet mikstur, der blandes specielt efter din hudtype.

Både nåle og mikstur stimulerer kroppens/ansigtets kollagen og hjælper med at kanalisere ingredienserne ned i huden. Nålene er dækket med 24 karat guld, som har mikrokanaler, der gør det muligt for ingredienserne at blive overført til huden på en korrekt og kontrolleret måde.

MicroGold

MicroGold er et nyt genialt produkt til optagelse af serumingredienser.

MicroGold kan effektivt behandle aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, solskade/pigmentering og ar. Derudover er den fugtgivende, hudforyngende og giver en fantastisk glød til huden.

MicroGold er et svensk produkt og er CE-mærket. MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20 nåle. Nålene er ultra-fine og findes i længder på enten 0,6 mm, 1,0 mm eller 1,5 mm. De er lavet af titanium og er dækket med guld. Behandlingen foregår ved at nålene presses ind i huden og når dette sker, åbner beholderen sig og ingredienserne løber via fine kanaler i nålene, ind i huden.

MicroTox

MicroTox er en behandling med MicroGold, hvor der også bruges botox til at behandle f.eks. store porer, fine linjer, pigmenteringer (solskader), strækmærker og korrektion af ar.

 

Før MicroGold og MicroTox behandlingen

Ønsker du en MicroTox behandling, hvor der i serum skal iblandes botox, skal du til en konsultation hos den klinikansvarlige læge, før behandling kan udføres. Har du fået andre behandlinger med botox i klinikken, er det dog ikke nødvendigt med en ny konsultation.

Sol og solarium bør undgås helst 1 uge før behandling for at undgå risiko for hyperpigmentering.

Området må ikke have været behandlet med kemisk peeling eller voks i 2 uger før behandling.

Har du væsentlige ændringer i din medicinske status siden du var i klinikken sidst, skal det indberettes til behandleren før en behandling.

MicroTox

Selve behandlingen med MicroGold eller MicroTox

En MicroGold behandling skaber små, næsten usynlige perforeringer, der tillader botox, hyaluronsyre, vitaminer og andre effektive ingredienser at blive transporteret ind i, og dermed optaget af, huden. Her vil de forskellige ingredienser gavne og skabe en langvarig effekt.

Grundet de små perforeringer i huden, vil der starte en helingsproces der gør, at huden vil regenerere og forny sig, hvilket sammen med de specialudvalgte ingredienser, vil give den fantastiske effekt, som netop denne behandling er kendt for.​

Efter behandlingen med MicroGold eller MicroTox

Der kan opleves rødmen og svag hævelse af huden som ved solskoldning. Dette forsvinder normalt efter et par timer.

Der må ikke bruges make-up i 6 timer efter behandling. Ansigtet må heller ikke vaskes/renses i de første 6 timer. Brug kun mildt renseprodukt om aftenen.

Dagen efter behandling kan du igen vende tilbage til din normale hudplejerutine. Undgå dog stærkere ingredienser såsom syrer og retinol 5-7 dage efter behandling.

Eksfolierende produkter må først bruges efter 14 dage. Så længe huden er rød og irriteret, skal man undgå motion, sauna og dampbad.

Ingen solbadning i mindst 24 timer.

Brug altid spf 50.

Behandlingen kan gentages efter 3-4 uger og vi anbefaler et startforløb på 2-3 behandlinger. Derefter anbefaler vi en ”vedligeholdelsesbehandling” 2-3 gange årligt.