EJAL 40

Konkurrenten til profhilo

Hvad er EJAL 40?

EJAL 40 er en revitaliserende ikke-stabiliseret hyaluronsyreholdig gel, som anvendes til generel forbedring og opstramning af huden.

Behandling med EJAL 40 giver nyt liv og masser af fugt til huden, samtidig med, at den bedrer udseendet af strækmærker og ujævn hudtone.

Produktet stimulerer hudens fibroblaster og booster på den måde hudens egen produktion af kollagen og elastin.

EJAL 40 eller Profhilo?

Profhilo og Ejal40 fungerer i det store hele på samme måde, men er dog opbygget lidt forskelligt. Det er forskellige producenter der står bag og EJAL 40 er billigere end Profhilo, til gengæld anbefales til en start 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum, frem for de 2, der anbefales ved Prohilo.

Derfor vil vi til en gratis forundersøgelse hjælpe dig med at vurdere, hvad der giver mest mening for dig.

Du er naturligvis meget velkommen til også at læse om Profhilo her på hjemmesiden, så du er godt rustet til at træffe din med inputs fra os. Læs desuden også på Profhilo-siden, hvorfor EJAL 40 og Profhilo ikke er fillers.

Sofie er klar til at hjælpe din hud med en EJAL 40 behandling
EJAL 40 før og efter

EJAL 40 før og efter

Her er, hvad du skal forvente af din EJAL 40 behandling

Inden EJAL 40 behandling

Inden vi kan behandle dig med Ejal40 skal du have en forkonsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til forkonsultationen foretager vi en vurdering af din hud, dine ønsker og behov, vurderer derudfra hvilken behandling/behandlinger, der vil ramme dine ønsker bedst muligt. Umiddelbart herefter kan behandlingen udføres.

Selve EJAL 40 behandlingen

Eftersom at Ejal40 ikke er en filler i klassisk forstand vil den selv fordele sig ud i huden hvor der er størst behov for den. Dog injicerer vi produktet i de områder, hvor vi vurderer, at der er ekstra behov, da der naturligvis er grænser for hvor langt gelen kan flytte sig. Selve behandlingen tager omkring 10 minutter, og det er ikke nødvendigt at bedøve huden inden.

Efter EJAL 40 behandling

Der er ingen ”downtime” efter behandling med Ejal40. Der vil hos de fleste ses nogle bistiklignende buler der hvor produktet er injiceres, men disse er væk senest dagen efter. Vær opmærksom på, at blå mærker ved injektionsstederne kan forekomme