Skønhedsklink Århus

Klinik byLYSHOLT er en kosmetisk skønhedsklinik i hjertet af Århus. Klinikken er bestående af en hudlæge, kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer. 

Netop fordi klinikken består af både kosmetologer, sygeplejersker og hudlæge, har vi den ultimative forudsætning for at kunne hjælpe med alle typer af problematikker. At have en hudlæge i klinikken fuldtid gør også, at vores kunder kan føle sig i 100% sikre hænder – altid.

Klinikken ejes af Rikke Lysholt Cortsen, som både arbejder som kosmetisk sygeplejerske i klinikken, men også tager rundt og underviser andre sygeplejersker i kosmetiske behandlinger med bla. botox og filler. 

Inden Rikke åbnede Klinik byLYSHOLT, arbejdede hun på intensivafdeling og sengeafsnit på Skejby sygehus i Aarhusog senere også som sygeplejerske på et plejehjem. Rikke har i mange år brændt for det kosmetiske område og gik derfor igang med sin certificering samtidig med sit fuldtidsarbejde. Efter at have arbejdet intensivt med at opnå erfaring inden for området, besluttede hun i 2018 at åbne Klinik byLYSHOLT. Klinikken er siden 2018 vokset med flere ansatte og flyttet til større lokaler, men servicen og den personlige og profesionelle behandling, er den samme.

Her flere hundrede behandlinger senere, er Rikke kun blevet endnu mere forelsket i arbejdet med kosmetiske behandlinger. Hun tror på, at alle mennesker, uanset alder, udseende og årsindkomst, fortjener at blive den smukkeste og mest harmoniske udgave af dem selv. Hun tror på at den perfekte behandling er udført, når der kan ses en positiv forskel, men uden at der kan sættes en finger på hvad der præcis er sket. Det er ud fra denne ideologi at Rikke har valgt at bygge Klinik byLYSHOLT op, og det er den måde, hvorpå alle ansatte arbejder.

Vi vil glæde os meget til at tage imod dig i vores kosmetiske skønhedsklinik i Århus, smilets by.

Scroll ned for at møde vores team

MØD TEAMET

Vi arbejder ud fra ideologien og tanken om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er.
Derfor er det også vigtigt for os at vores team har samme værdier, samt har en høj faglighed.

Rikke Lysholt Cortsen

Kosmetisk sygeplejerske og
ejer af byLYSHOLT

Laura Kudsk Hansen

Lægeeksamineret kosmetolog

Sofie Høedt-Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske og lægeeksamineret kosmetolog

Vores filosofi som skønhedsklinik

Vi arbejder udfra ideologien og tanken om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er. Man skal ikke være flov over at blive ældre og de aldringstegn der følger med. Netop disse, kan give et ansigt både karakter og vise stor livserfaring. Ar, brandsår eller andet, kan samtidig vise mod og styrke og er heller ikke noget man, nødvendigvis, skal forsøge at skjule.

Nogle aldringstegn eller ar, kan dog give fx ansigtet et udtryk, som man ikke synes stemmer overens med den person man er og sådan som man føler sig indeni. Her kan vi, gå ind og hjælpe, så ansigtet istedet får mindsket de rynker der fx gør, at man konstant ser vred eller bekymret ud. Vi kan også hjælpe til, at huden får mere fugt, smidighed og bliver sundere, både indefra og at se på.

Selvom vores filosofi er, at alle mennesker er født smukke, er der dog intet galt i, at ville forsøge at gøre lidt ekstra for sig selv. Føler man måske, at man har en for lille overlæbe, at den er asymmetrisk, eller at man har for tunge øjenlåg, så skal man endelig gribe chancen og få gjort noget ved det. Der er intet galt i, at ville ønske lidt ekstra for sig selv. Det har alle mennesker fortjent. Samtidig er det ikke alle der ønsker, at omverdenen ved de har fået kosmetiske behandlinger. Der er det gode ved vores behandlinger, at alle vil kunne se der er sket en positiv forandring, men ingen vil helt kunne sætte en finger på, hvad det er.

Vi arbejder med både behandling, forebyggelse, pleje og hydrering af alle typer hud. Vi har behandlinger til alle aldersklasser og det er aldrig for tidligt, at begynde at passe på sin hud. Den skal holde i mange år. Hos Klinik byLYSHOLT fokuserer vi meget på de produkter vi bruger og har brugt lang tid på at finde frem til dem, vi finder som værende, nogle af de bedste på markedet. Samtidig sætter vi en ære i, at finde frem til den behandling der passer bedst, til den enkelte.

Vi sætter dig 100% i centrum og tager os den tid, der er behov for, for at du føler sig tryg. Det er vigtigt at føle sig fuldstændig klar på den behandling man skal igennem og derfor er ingen spørgsmål dumme. For at sikre os, at alle føler sig hørt, set og ordentligt informeret, bliver der før hver behandling holdt en konsultation af enten en kosmetisk sygeplejerske eller en læge.Denne konsultation er en service fra os og er selvfølgelig gratis.

“Alle mennesker fortjener at blive den skønneste og mest harmoniske udgave af dem selv og jeg har gjort det til denne kliniks mission, at hjælpe til netop dette, alt imens sikkerhed, tryghed og kvalitet er mit hovedfokus”

Rikke Lysholt Cortsen