Uffe Koppelhus - Hudlæge

Uffe koppelhus er dermatolog samt klinikansvarlig læge hos klinik byLYSHOLT.

Ud over at være hudlæge er Uffe også biokemiker og ph.d. Han har en lang baggrund som forsker indenfor forskellige lægevidenskabelige områder. Gennem de seneste år har Uffe især forsket i hudpleje, hvilket bl.a. har ført til hudplejeserien MDerma, som selvfølgelig også forhandles i klinikken.

Uffe er medejer af byLYSHOLT og udfører forundersøgelser før behandling med botulinumtoksin (botox) og ikke-permanente fillers og er selvfølgelig certificeret og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Derud over er det også muligt at booke en dermatologisk konsultation hos Uffe, til vurdering af din hud hvis du fx lider af uren, sart eller rød/skællende hud i ansigtet, eller hvis du ønsker en foryngelse af din hud med en receptpligtig a-vitamincreme.

MØD VORES TEAM

Vi arbejder ud fra ideologien om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er og fortjener at være den mest harmoniske udgave af dem selv.

Rikke Lysholt Cortsen

Uddannet kosmetisk sygeplejerske og ejer af klinikken

Laura Kudsk Hansen

Lægeeksamineret kosmetolog

Sofie Høedt-Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske og lægeeksamineret kosmetolog

Book Tid I God Tid

Vi bestræber os på, at være så fleksible som muligt, men da der er stor efterspørgsmål på vores tider i klinikken, vil det være en rigtig god idé, at booke i god tid.