Rikke Lysholt Cortsen

Uddannet kosmetisk sygeplejerske og ejer af klinikken

Rikke startede sin karriere som almindelig sygeplejerske på både intensiv afdeling og et sengeafsnit på Skejby Sygehus. Derefter arbejde hun som sygeplejerske på et plejehjem i et par år.

Med en brændende passion for det kosmetiske område gik Rikke i gang med certificeringen til kosmetisk sygeplejerske, samtidig med sit fuldtidsjob.

Efter at have opnået både certificering og erfaring som kosmetisk sygeplejerske valgte hun i 2018 at åbne Klinik byLYSHOLT.

Her mange hundrede behandlinger senere, er Rikke kun endnu mere forelsket i arbejdet med kosmetiske behandlinger. Hun tror på, at alle mennesker, uanset alder, udseende og årsindkomst, fortjener at blive den smukkeste og mest harmoniske udgave af dem selv. Hun tror på, at den perfekte behandling er udført, når der kan ses en positiv forskel, men uden at der kan sættes en finger på, hvad der præcis er sket.

Rikke arbejder både som kosmetisk sygeplejerske i klinikken og tager rundt og underviser andre sygeplejersker i kosmetiske behandlinger med bl.a. botox og filler. 

MØD VORES TEAM

Vi arbejder ud fra ideologien om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er og fortjener at være den mest harmoniske udgave af dem selv.

Laura Kudsk Hansen

Lægeeksamineret kosmetolog

Sofie Høedt-Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske og lægeeksamineret kosmetolog

Book Tid I God Tid

Vi bestræber os på, at være så fleksible som muligt, men da der er stor efterspørgsmål på vores tider i klinikken, vil det være en rigtig god idé, at booke i god tid.