bylysholt-loyalitetsclub

LOYALITETS club - Klinik byLYSHOLT

Vores LOYALITETS club hos Klinik byLYSHOLT, er en ordning vi har lavet for at vise vores taknemmelighed, overfor de faste kunder vi har og hvoraf nogle har været med helt siden åbningen af klinikken. Vi har altid været en klinik der har forsøgt at gøre kosmetiske behandlinger tilgængelige for alle, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Vi har samtidig fuld forståelse for at pris kan være en stor faktor, når det kommer til kosmetiske behandlinger og derfor har vi oprettet vores nye LOYALITETS kunde club, for at give lidt tilbage, til alle jer der giver så meget til os!

Ved at blive en del af denne ordning, opnår du en fast rabat på behandlinger og produkter i klinikken. Også de behandlinger og produkter, hvor der i forvejen køres en kampagnepris. Der kan derfor være rigtig gode penge at spare på denne ordning!

Ved at melde dig ind i vores LOYALITETS club accepterer du at vi må sende dig nyhedsmail med tilbud og rabatter. Du kan til enhver tid melde dig ud igen, men så mister du dog også dine rabatter.

I vores LOYALITETS club er der 3 forskellige grupper:

  • Bronzemedlem: Du bliver bronzemedlem, når du har brugt for 10.000 kr. på behandlinger i klinikken. Herefter vil du få en fast rabat på 5% på alle behandlinger* og produkter.
  • Sølvmedlem: Du bliver sølvmedlem, når du har brugt for 25.000 kr. på behandlinger i klinikken. Herefter vil du få en fast rabat på 10% på alle behandlinger* og produkter.
  • Guldmedlem: Du bliver guldmedlem, når du har brugt for 40.000 kr. på behandlinger i klinikken. Herefter vil du få en fast rabat på 15% på alle behandlinger* og produkter.
*Gælder dog ikke behandlinger med permanent hårfjerning.


Hvilken gruppe du ligger i, regnes ud fra det samlede beløb du har brugt på behandlinger hos Klinik byLYSHOLT, fra januar 2022.

Du vil kun kunne stige fra gruppe til gruppe og aldrig rykke ned igen.

Husk at vi altid tilbyder gratis forundersøgelse, hvis du ønsker at høre mere om hvad vi vil kunne gøre for dig.

Tid til både forundersøgelse og behandlinger, kan bookes her på hjemmesiden.

Vi glæder os meget til at se dig i klinikken i Århus!