fedtfrysning Århus

Vi udfører behandlinger med fedtfrysning på vores klinik i Århus. Vi elsker behandlingen, fordi det er en effektiv og samtidig mindre invasiv behandlingsform, hvis du ønsker at tabe dig.

Nedenfor kan du læse lidt om behandlingen med fedtfrysning og deraf vurdere, om en fedtfrysning er det rette valg for dig.

Fedtfrysning, eller “kryolipolyse”, er den nyeste teknologi inden for permanent fedtreduktion. Vi har på vores klinik i Århus brugt lang tid på at specialisere os i netop denne behandlingsform, hvilket gør, at du roligt kan vælge os som dit behandlingsteam.

Fedtfrysning er et minimalt invasivt alternativ til en fedtsugning. Fedtfrysning giver synlige og permanente resultater, uden nogen former for risici. Behandlingen udføres med en såkaldt “X-Freeze” fedtfrysningsmaskine, der er af højeste kvalitet og udstyret med fire påsætningsarme. Den produceres af en familiedrevet virksomhed i Tyskland, som har brugt årevis på at skabe netop denne maskine, som er lidt bedre end de fleste andre på markedet. De fuldstændig suveræne resultater taler for sig selv og som bonus er en fedtfrysning også fuldstændig sikker og smertefri.

Hvorfor vælge en fedtfrysning?

Vi oplever mange der kommer på vores klinik i Århus og spørger ind til fedtfrysning som behandling. Mange er usikre på, hvad en fedtfrysning præcis kan og hvornår man skal vælge denne behandlingsform frem for andre metoder til fedtreducering og vægttab. Man kan gøre meget ved sin krop med træning og sund kost, men de fleste kender til at have nogle genstridige steder på kroppen, hvor man ikke kan komme fedtdepoterne til livs. Det skyldes, at det er genetisk bestemt, hvor på kroppen man taber sig. Dette kan træning og kost ikke ændre på. Netop dér er behandling med fedtfrysning perfekt, da den kan gå ind og fryse fedtceller lige præcis dér, hvor problemet er. En af de helt store fordele ved denne teknologi er desuden, at resultaterne er permanente. Sammenlignet med træning vil du ikke kunne tage fedtet på igen, da fedtcellerne ødelægges ved en fedtfrysning. Ved træning bliver fedtdepoterne blot mindre, men kan derefter vokse sig større igen.

Før behandlingsforløbet hos os

Behandlingsforløbet i forbindelse med en fedtfrysning starter altid med en konsultation omkring fedtfrysningbehandlingen på vores klinik i Århus. Her vil ønsker, vejledning, opmåling, og forventede resultater af behandlingen gennemgås. Her laver vi altså en forventningsafstemning, så du ved, hvad du kan forvente og har forståelse for, præcis hvordan fedtfrysningen foregår. Denne konsultation kan enten laves i forbindelse med behandlingen, eller som en særskilt aftale. Konsultationen omkring fedtfrysning er en vigtig del af behandlingsforløbets start, da kroppens form og opbygning er vigtig for, hvordan behandlingen skal udføres og hvordan processen kan forventes at forløbe. Forkonsultation omkring fedtfrysningsforløbet er altid gratis og uforpligtende, når du kommer til os i vores klinik i Århus. Målet er at give dig en tryg fornemmelse i maven og sikre, at du får kyndig vejledning igennem hele forløbet.

Selve behandlingen med fedtfrysning

Når du på behandlingsdagen kommer til klinikken i Århus, har vi sat god tid af til at besvare eventuelt flere opståede spørgsmål omkring fedtfrysningen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og at alle dine spørgsmål er besvaret inden vi starter behandlingen. Ved behandlingens start påsættes applikatorerne omhyggeligt på de områder, du ønsker behandlet. Et vakuum trækker roligt fedtet op i applikatorerne, hvor en kontrolleret nedkøling til -10 grader startes. Du mærker et let træk, som på nogen kan føles en lille smule ubehageligt, da der strækkes lidt i huden. Kort efter genfindes velbehag, i takt med at huden nedkøles. Frysningen får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne og de udskilles derefter fra kroppen gennem lymfekanalerne, hvilket sker fra behandlingsdagen og de efterfølgende 8-12 uger. 20-25 % af de behandlede fedtceller, vil ultimativt blive udskilt. Behandlingen varer 1 time, hvor du roligt kan slappe af med musik i ørerne, et godt blad, eller en snak med god veninde. Det er altid hyggeligt med godt selskab i klinikken og derfor er veninder, mødre, svigermødre eller kærester, altid velkomne. Efterfølgende afmonteres applikatorerne nænsomt, vakuummet slipper fra fedtfrysningsområdet og det behandlede område masseres let.

Efter behandling med fedtfrysning

I dagene efter din behandling med fedtfrysning, er der risiko for at se nogle små blå mærker, der hvor applikatorerne har siddet på huden. Disse vil dog fortage sig efter en kortere periode. Det er vigtigt, at du indtager rigeligt med væske i dagene efter behandlingen, da din krop sætter gang i nogle processer, der ellers vil kunne give hovedpine. Resultaterne fra fedtfrysningen vil begynde at kunne ses efter ca. 3-4 uger og det endelige resultat efter 8-12 uger. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis det ønskes. Husk, at det endelige resultat påvirkes af, hvordan du lever og hvad du indtager. Alt dette vil vi selvfølgelig sørge for at informere dig grundigt om i forbindelse med din behandling. Har du yderligere spørgsmål, eller oplever du andre bivirkninger, end dem der er talt om i forbindelse med din behandling med fedtfrysning, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi os i klinikken i Århus.