fedtfrysning Århus

Vi udfører behandlinger med fedtfrysning på vores klinik i Århus, da dette er en effektiv og samtidig meget lidt invasiv behandlingsform, hvis du ønsker at tabe dig.

Vi vil i nedenstående tekst forklare dig lidt om behandlingen med fedtfrysning.

Fedtfrysning eller kryolipolyse, er den nyeste teknologi indenfor permanent fedtreduktion. Vi har hos Klinik byLYSHOLT i Århus brugt lang tid på at specialisere os i netop denne behandlingsform, hvilket gør at du roligt kan vælge os som dit behandlingsteam. Fedtfrysning er et minimalt invasivt alternativ, til en fedtsugning. Fedtfrysning giver synlige og permanente resultater, uden nogen former for risici. Behandlingen udføres med en X-Freeze fedtfrysningsmaskine, der er af højeste kvalitet og udstyret med fire påsætningsarme. Den produceres af en familiedrevet virksomhed i Tyskland, som har brugt mange år, på at få sammensat netop denne type maskine, som bare er lidt bedre end de fleste andre på markedet. De fuldstændig suveræne resultater taler for sig selv og udover at behandlingen giver fantastiske resultater, er fedtfrysning også fuldstændig sikker og smertefri. 

Hvorfor vælge fedtfrysning?

Vi oplever mange der kommer på vores klinik i Århus og spørger ind til fedtfrysning som behandling. Mange er usikre på hvad den præcis kan og hvornår man skal vælge denne behandlingsform. Man kan gøre meget ved sin krop, med træning og sund kost, men de fleste kender til at have nogle genstridige steder på kroppen, hvor man ikke kan komme fedtdepoterne til livs. Dette skyldes at det er genetisk bestemt, hvor på kroppen man taber sig. Dette kan træning og kost ikke ændre på. Netop der, er behandling med fedtfrysning perfekt, da den kan gå ind og fryse fedtceller lige præcis der, hvor problemet er. En af de helt store fordele ved denne teknologi er, at resultaterne er permanente. Sammenlignet med træning, vil du ikke kunne tage fedtet på igen, da fedtcellerne ødelægges. Ved træning bliver fedtdepoterne mindre, men kan derefter vokse sig større igen.

Før behandlingen med fedtfrysning

Behandlingsforløbet hos os, starter altid med en konsultation omkring fedtfrysning, på vores klinik i Århus. Her vil ønsker, vejledning, opmåling, og forventede resultater af behandlingen gennemgås. Dette sikrer en forventningsafstemning, som gør at du ved hvad du kan forvente og præcis hvordan fedfrysning behandlingen foregår. Denne konsultation kan enten laves i forbindelse med behandlingen, eller som en særskilt aftale. Konsultationen omkring fedtfrysning er en vigtig del af behandlingsforløbets start, da kroppens form og opbygning er vigtig for, hvordan behandlingen skal udføres og hvordan processen kan forventes at forløbe. Derfor er denne konsultation omkring fedtfrysningsforløbet altid gratis og uforpligtende, når du kommer til os i vores klinik i Århus. Sammenlagt vil alt dette give dig en tryg fornemmelse i maven og sikre at du får kyndig vejledning igennem hele forløbet.

Selve behandlingen med fedtfrysning

Når du på behandlingsdagen kommer til klinikken i Århus, vil vi igen sætte tid af til spørgsmål omkring behandlingen med fedtfrysning. Dette er vigtigt for os at du føler dig tryg og at alle dine spørgsmål er besvaret. Ved behandlingens start, påsættes applikatorerne omhyggeligt på de områder der ønskes behandlet. Et vakuum trækker roligt fedtet op i applikatorerne, hvor en kontrolleret nedkøling til -10 grader startes. Du mærker et let træk, som på nogen kan føles en lille smule ubehageligt, da der strækkes lidt i huden. Kort efter genfindes velbehag, i takt med at huden nedkøles. Frysning får fedtet til at krystallisere, hvilket dræber fedtcellerne og de udskilles fra kroppen gennem lymfekanalerne, fra behandlingsdagen og de efterfølgende 8-12 uger. 20-25 % af de behandlede fedtceller, vil ultimativt blive udskilt. Behandlingen varer 1 time hvor du roligt kan slappe af med musik i ørerne, et godt blad, eller med en snak med god veninde. Det er altid hyggeligt med godt selskab i klinikken og derfor er veninder, mødre, svigermødre eller kærester, altid velkomne. Efterfølgende afmonteres applikatorerne nænsomt vakuummet fra fedtfrysning og det behandlede område masseres let. 

efter behandlingen med fedtfrysning hos Klinik byLYSHOLT i Århus

I dagene efter din behandling med fedtfrysning, er der risiko for at du vil kunne se nogle små blå mærker hvor applikatorerne har siddet på huden. Disse vil dog fortage sig efter en kortere periode. Det er vigtigt at du indtager rigeligt med væske i dagene efter behandlingen, da din krop ætter gang i nogle processer, der ellers vil kunne give hovedpine. Resultaterne fra fedtfrysning vil begynde at kunne ses efter ca. 3-4 uger og det endelige resultat efter 8-12 uger. Behandlingen kan gentages efter 12 uger, hvis dette ønskes. Husk at det endelige resultat påvirkes af hvordan du lever og hvad du indtager. Alt dette vil vi selvfølgelig sørge for at informere dig om i forbindelse med din behandling. Har du yderligere spørgsmål eller oplever du andre bivirkninger, end dem der er talt om i forbindelse med din behandling med fedtfrysning, er du altid velkommen til at kontakte os i klinikken i Århus.