Lash lift Århus

På vores klinik i Århus laver vi lash lift som også kaldes et permanent vippebuk.

Det er en behandling, hvor du opnår smukke vipper som syner meget længere, sundere og tykkere og samtidigt meget naturlige og med det fineste buk.

Lash lift er en utrolig populær behandling, som mange kombinerer med et køb af vores vippeserum, som på 12-16 uger gør dine egne vipper længere og dermed vil give et endnu bedre resultat af lash liftet.

Samtidig vælger mange at kombinere deres lash lift med en farvning af vipperne.

Ved et lash lift løftes og bukkes vipperne på en skånsom måde og giver et resultat, der holder i 4-8 uger, alt efter vippernes kvalitet ved behandlingens udførelse og samtidig også, hvordan du plejer dine vipper efterfølgende. Alt dette vil vi selvfølgelig også instruere dig i under behandlingen, så du opnår den bedst mulige holdbarhed på din behandling. Af samme grund udføres lash lift på vores klinik i Århus, kun af veluddannet personale, hvilket er din sikkerhed for at få det bedst mulige resultat.

Udvalg af gennemførte lash lift behandlinger i Aarhus

Lash lift på klinikken i Århus

Lash lift foregår hos en veluddannet kosmetolog på vores klinik i Århus. Det foregår ved, at vi skånsomt bukker dine vipper op på silikonepuder og derefter benytter permanent væske som er specialdesignet til netop lash lift. Det bedste resultat vil du opnå ved samtidig at få dine vipper farvet, da det lige vil give dine vipper det ekstra touch, som får dem til at syne endnu længere og sundere. Mange føler også sagtens at de kan gå uden mascara efter at have fået både vippebuk og farvet deres vipper.

Hvor lang tid tager et lash lift?

Du skal regne med ca. 50 minutter, alt efter om dine vipper skal farves eller ej. Ønsker du i samme omgang dine vipper farvet, er prisen 500 kr.

Efter behandlingen med lash lift

Dine vipper tåler ikke vand de første 24 timer. Du må ikke bruge mascara de første 24 timer. Undgå, så vidt muligt at sove med ansigtet ned i puden så vipperne ikke bliver trykket. Jo mere du passer på den første tid, jo bedre vil dit resultat blive og jo bedre vil det holde.

Hvor længe holder et lash lift?

Vipperne holder formen helt indtil de naturligt falder af, så et lash lift vil holde i 4-8 uger, alt efter hvilken stand dine vipper er i, når du får behandlingen, samt hvordan du plejer dine vipper efterfølgende. Når du får dit lash lift hos os i Århus, vil vi altid sørge for at informere dig om, samt instruere dig i, hvordan du passer og plejer dine vipper bedst muligt, for at øge holdbarheden af behandlingen.