IDUN Mineral Pudder foundation

kr. 279,00

Denne mineral pudder foundation fra IDUN Minerals giver et strålende og naturligt resultat, imens den plejer og beskytter huden. De naturlige og rige farvepigmenter tilfører huden en pæn og jævn nuance og efterlader et smukt og fejlfrit resultat, der holder hele dagen. Du vil se at ved at bruge denne pudder foundation, vil du kunne arbejde din foundation perfekt ned i huden og dermed skabe en ensartet og fin overflade, der ikke ser alt for “make-uppet” ud, men samtidig har en fantastisk dækkeevne.

De rene mineraler i denne mineral pudder foundation fra IDUN Minerals skaber et smukt resultat og passer til alle hudtyper. Også de mere sensitive hudtyper. Der findes forskellige farver, så det er muligt at finde den farve der passer til netop din hud. Er du alligevel i tvivl om hvilket farve du skal vælge, er du altid velkommen til at kigge ind forbi klinikken i Aarhus, så vi kan vejlede dig til at finde den farve der passer perfekt til din hudtype.

ANVENDELSE: Vi anbefaler altid at du sørger for at rense din hud grundigt inden du påfører din makeup, samt at du også renser din hud grundt om aftenen, inden du går i seng. Hertil findes forskellige former for rens til din hud. Der findes både Micellar water som blot skal på en vatrondel, rensemælk, renseskum eller rensegel. Du kan læse om de forskellige produktet vi fører, her på webshoppen. Er du i tvivl om hvilket type renseprodukt der passer til din hudtype, er du altid velkommen til at kontakte os i klinikken, så vi kan vejlede dig.

For at opnå en perfekt påføring af IDUN Minerals pudder foundation, anbefales det at den påføres med IDUN Minerals Kabukibørste. Denne kan også købes i klinikken eller her i webshoppen.

Grundet IDUN Minerals milde ingredienser i deres produkter, ser vi meget sjældent personer der ikke kan tåle dem. Oplever du alligevel en reaktion når du dit produkt, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en løsning.

INDHOLD: 7 g.

Vægt N/A
IDUN pudder foundation farver

, , , , , ,

IDUN Mineral Pudder foundation

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , Mærker , ,