Ansigtsbehandling Århus

Hos Klinik byLYSHOLT tænker vi altid alle aspekter ind, når vi taler med dig om hvordan vi kan hjælper dig og din hud. Vi går samtidig meget op i at vejlede og hjælpe dig, i forhold til dine hudplejeprodukter og hudplejerutiner.

Hvad lægger vi vægt på ved en ansigtsbehandling?

Når du kommer til en ansigtsbehandling på vores klinik i Århus, sætter vi altid tid af til både at analysere din hud og tale med dig om, hvordan du kan optimere dine hudplejerutiner hjemmefra. På den måde vil vi kunne tilrettelægge behandlingen efter din specifikke hudtype samt dit mål for behandlingen og du vil samtidig kunne opnå det optimale resultat efter ansigtsbehandlingen, da du vil kunne vedligeholde effekten hjemmefra.

Produkterne der bruges ved vores ansigtsbehandlinger på klinikken i Århus

Til vores ansigtsbehandlinger benytter vi os af produkterne fra SkinCeuticals – et videnskabeligt baseret hudplejebrand, der har udviklet deres produkter gennem de sidste 30 års forskning.
For SkinCeuticals er det ikke nok at et produkt fx kan give huden glød, det skal samtidig også kunne korrigere og forbedre. Vores ansigtsbehandlinger kan derfor både stå alene, eller kombineres med nogle af vores andre æstetiske og kosmetiske behandlinger, for at øge og forbedre deres resultat og holdbarhed. 

IMG_6045

om ansigtsbehandlingerne hos Klinik byLYSHOLT i Århus

Alle vores ansigtsbehandlinger tager, som tidligere nævnt, udgangspunkt i netop din hud og de problematikker du kan opleve. Dette kan fx være: Uren hud/acne, pigmentforandringer, sart sensitiv hud med fx rosacea, ældningstegn som løs hud eller rynker og fine linjer.

Uanset hvad du ønsker behandlet, har vi produkter og behandlinger som er formuleret præcis til at gå ind og bearbejde dit problemområde. Produkterne fra SkinCeuticals er formuleret så de kan mixes og på den måde kan flere problemområder også rammes samtidig. Derud over, har vi i vores Red Carpet Treatment mixet vores signatur ansigtsbehandling med vores microgold behandling, som vil sikre optimal effekt af alle produkter. Hvad enten du i mange år har kæmpet for at få din hud til at se ud som du ønsker, eller du blot føler du trænger til at give din hud et lille energiboost, så har vi de rette produkter samt behandlinger, til at få dette til at ske.

De forskellige typer af ansigtsbehandlinger samt tilvalg til behandlingerne
Vores ansigtsbehandling er delt op i 3 forskellige varianter. De har alle forskelligt indhold, men har det tilfælles, at de skræddersyes til netop din hud og eventuelle hudproblematik. Hvad din hud præcis har behov for, vil en af vores lægeeksaminerede kosmetologer finde ud af, ved at lave en analyse af din hud, ved behandlingens start. Dette gøres ved hver eneste behandling, så du altid er sikker på at der benyttes de produkter der vil give dig de bedste resultater. På vores klinik i Århus har du endvidere mulighed for et tilkøb, når du booker en ansigtsbehandling. Den fantastiske C vitamin firming mask fra SkinCeuticals kan tilkøbes som et ekstra led i din ansigtsbehandling og er ALLE pengene værd. C vitamin er et af de mest populære vitaminer i hudpleje og her får den den i sin mest potente form. Det er en kraftig antioxidant der styrker huden, udligner fine linjer og pigmentforandringer og samtidig stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen.

Behandlerne

Alle ansigtsbehandlinger hos Klinik byLYSHOLT i Århus, udføres af vores erfarne lægeeksaminerede kosmetologer, som er specialoplært i SkinCeuticals produkter og på den måde kan skræddersy behandlingen til netop din hud. Det er desuden muligt at købe et pakkeforløb med flere typer af behandlinger, så du får den bedst mulige ansigtsbehandling til din hud og samtidig til en favorabel pris. 

"Jeg glæder mig til at se dig i klinikken og til at hjælpe både dig og din hud, så vi tilsammen kan opnå fantastiske resultater"  

Marie Louise, kosmetolog hos klinik byLYSHOLT

Før/efter billede af et hudpleje forløb med skræddersyet hudplejerutine

1

Glow treament byLysholt

Formuleret til dig, der ønsker mere glød og liv i ansigtet. Den er bygget op omkring exfoliering af huden, med SkinCeuticals fantastiske Micropeel, der fjerner døde hudceller fra hudens øverste lag. Med massage sættes der gang i blodcirkulationen, som hjælper på hudens elasticitet. Der afsluttes med SkinCeuticals antioxidantserum, som beskytter huden mod frie radikaler og giver glød til ansigtet. Denne består af C-vitamin, E-vitamin og ferulsyre. Huden vil fremstå sundere og med mere glød.

signature ByLysholt

Behandlingen udføres med de revolutionerende produkter fra SkinCeuticals, som gør det muligt for os at blande og mixe produkter til netop DIN hudtype. I denne behandling fokuseres der på dybderens og dybdegående massage af huden, som sætter gang i blodcirkulationen og forbedrer glød og elasticitet. Der afsluttes med en maske, som vores lægeeksaminerede kosmetologer blander til at matche din hud, hudproblematikker og behov, hudplejeprodukter og selvfølgelig solbeskyttelse. Til disse behandlinger kan vores fantastiske vitamin C maske tilkøbes til 199 kr. Denne vil sikre ekstra opstramning og glød til den aldrende hud.

red carpet treatment ByLysholt

Denne behandling er en kombination af en grundig afrensning af huden og vores revolutionerede behandling med MicroGold. Denne behandling vil give en synlig opstramning og synlig glød og give dit ansigt en udtryk der er Red Carpet værdigt. Vi starter med en hudanalyse hvor vi vil tale om hvilken hudtype du har og dermed hvad der skal være fokus på i behandlingen. Alle produkter og serums vil derefter blive valgt specielt til dig. grundig afrensning. Behandlinger starter herefter med en grundig rens, hvorefter MicroGold behandlingen vil udføres. MicroGold kan effektivt behandle aldrende hud, overfladiske ar, pigmentering, fine linjer og rynker. Når vi har behandlet din hud med MicroGold, vil du få en maske på der er specielt udvalgt efter din hudtype og til slut vil blive påført hudplejeprodukter og solbeskyttelse.