Ansigtsbehandling Århus

Klinik byLYSHOLT er en kosmetisk speciallægeklinik der er beliggende i hjertet af Århus. Vi er bestående af både hudlæge, sygeplejersker og kosmetologer, hvilket gør at vi tænker alle aspekter ind, når vi taler med dig om hvordan vi kan hjælper dig og din hud.

Ikke mange klinikker der udfører ansigtsbehandlinger i Århus, har samme ekspertise som du finder hos os. Derfor vil du opleve at få både enormt kompetente behandlere, samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvalitet og personlig vejledning.

Ved hver behandling hos os sætter vi tid af tid at hjælpe med at vejlede dig, i forhold til dine hudplejeprodukter og hudplejerutiner og hvordan disse kan optimeres uden at du fx behøver skifte alle dine produkter ud. 

Vi har fuld forståelse for, at hudplejeprodukter kan være en dyr post, og derfor forsøger vi altid at lægge en plan, der passer med din økonomiske situation. Af samme grund kører vi i klinikken i Århus forskellige brands i forskellige prisklasser, som sagtens kan kombineres, så du får en hudplejeserie der er skræddersyet til DIG.

Hvad lægger vi vægt på ved en ansigtsbehandling?

Når du kommer til en ansigtsbehandling på vores klinik i Århus, sætter vi altid tid af til både at analysere din hud og tale med dig om, hvordan du kan optimere dine hudplejerutiner hjemmefra. På den måde vil vi kunne tilrettelægge behandlingen efter din specifikke hudtype, samt dit mål for behandlingen og du vil samtidig kunne opnå det optimale resultat efter ansigtsbehandlingen, da du vil kunne vedligeholde effekten hjemmefra.

Hvad end du kommer til din ansigtsbehandling som næsten “prof”, der har været vant til at pleje din hud dagligt i mange år, eller om du kommer som ny i gamet, så vil vi sørge for at tale med dig, så du altid vil føle du går derfra med fornyet viden og klogere end da du kom.

Hos os er der ingen dumme spørgsmål, så hellere stil et spørgsmål for meget, end et for lidt. Vi er her for DIG.

ansigtsbehandling-aarhus
IMG_6045

Produkterne vi anvender til ansigtsbehandlinger på klinikken i Århus

Til vores ansigtsbehandlinger benytter vi os af produkterne fra SkinCeuticals

SkinCeuticals er et videnskabeligt baseret hudplejebrand, der har udviklet deres produkter gennem de sidste 30 års forskning.

For SkinCeuticals er det ikke nok at et produkt fx kan give huden glød, det skal samtidig også kunne korrigere og forbedre. Vores ansigtsbehandlinger kan derfor både stå alene, eller kombineres med nogle af vores andre æstetiske og kosmetiske behandlinger, for at øge og forbedre deres resultat og holdbarhed.

OBS til vores teenage ansigtsbehandlinger, bruger vi også produkter fra Sanzi, da ikke alle SkinCeuticals produkter giver mening, til den helt unge hud.

Ansigtsbehandlinger til den yngre teenagehud

Hos Klinik byLYSHOLT tilbyder vi ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og alle aldersgrupper. Vi ved at jo bedre du passer på den hud mens den er ung og sund, jo længere vil den forblive sådan. Og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med! Derfor har vi skræddersyet en ansigtsbehandling der passer til den yngre hudtype. Vi har flere der starter med at komme lige omkring konfirmationsalderen, og derfor har vi lavet en behandling, som passer netop hertil.

Det er netop i teenageårene at hormonerne begynder at spille ind, og dette ses meget ofte på huden. Så hvad enten du har en tør hud, sensitiv hud, eller måske en hud med bumser eller begyndende acne, så vil en af vores meget dygtige kosmetologer, kunne hjælpe og vejlede dig.

Spørgsmål som vores kosmetologer ofte oplever i klinikken:

  • Hvordan renser jeg min hud ordentligt hver dag?
  • Hvordan kan jeg undgå bumser og rødme?
  • Må jeg bruge make-up på min hud, når jeg har bumser eller sensitiv hud?
  • Hvordan holder jeg min hud ung og sund, i længere tid?
  • Kan jeg gøre noget for at forebygge bumser og acne?

Alle disse spørgsmål (og alle andre du må have), vil vi meget gerne hjælpe dig med at få besvaret. Hud med acne og meget rødme, kan være svært som teenager og derfor kan det være en god ide at gå til en proffesionel og få hjælpe til hvad der rent faktisk virker.

OBS: APRIL & MAJ KONFIRMAND KAMPAGNE:

Sammen med vores KONFIRMAND Treatment giver vi en gratis sheetmaske fra Sanzi med hjem i gave. Denne kan evt bruges aftenen før den store dag, så huden kommer til at have den perfekte glød på den store festdag.

Om ansigtsbehandlingerne hos Klinik byLYSHOLT i Århus

Alle vores ansigtsbehandlinger tager, som tidligere nævnt, udgangspunkt i netop din hud og de problematikker du kan opleve. Dette kan fx være: Uren hud/acne, pigmentforandringer, sart sensitiv hud med fx rosacea, ældningstegn som løs hud eller rynker og fine linjer.

Uanset hvad du ønsker behandlet, har vi produkter og behandlinger som er formuleret præcis til at gå ind og bearbejde dit problemområde. Produkterne fra SkinCeuticals er formuleret så de kan mixes og på den måde kan flere problemområder også rammes samtidig. Derud over, har vi i vores Red Carpet Treatment mixet vores signatur ansigtsbehandling med vores microgold behandling, som vil sikre optimal effekt af alle produkter. Hvad enten du i mange år har kæmpet for at få din hud til at se ud som du ønsker, eller du blot føler du trænger til at give din hud et lille energiboost, så har vi de rette produkter samt behandlinger, til at få dette til at ske.

De forskellige typer af ansigtsbehandlinger samt tilvalg på klinikken i Århus

Vores ansigtsbehandling er delt op i 4 forskellige varianter. De har alle forskelligt indhold, men har det tilfælles, at de skræddersyes til netop din hud og eventuelle hudproblematik. Hvad din hud præcis har behov for, vil vores lægeeksaminerede kosmetolog finde ud af, ved at lave en analyse af din hud, ved behandlingens start. Dette gøres ved hver eneste behandling, så du altid er sikker på at der benyttes de produkter der vil give dig de bedste resultater.

På vores klinik i Århus har du endvidere mulighed for et tilkøb, når du booker en ansigtsbehandling. Den fantastiske C vitamin firming mask fra SkinCeuticals kan tilkøbes som et ekstra led i din ansigtsbehandling og er ALLE pengene værd. C vitamin er et af de mest populære vitaminer i hudpleje og her får den den i sin mest potente form. Det er en kraftig antioxidant der styrker huden, udligner fine linjer og pigmentforandringer og samtidig stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen.

Før/efter billede af et hudplejeforløb med skræddersyet hudplejerutine

1

vores kosmetiske behandlere 

Alle ansigtsbehandlinger hos Klinik byLYSHOLT i Århus, udføres af en af vores erfarne lægeeksaminerede kosmetologer, som er specialoplært i SkinCeuticals produkter og på den måde kan skræddersy behandlingen til netop din hud.

Det er desuden muligt at købe et pakkeforløb med flere typer af behandlinger, så du får den bedst mulige ansigtsbehandling til din hud og samtidig til en favorabel pris.

Vores Red Carpet udføres både af sygeplejerske og kosmetolog, der begge er oplært af klinikkens meget dygtige hudlæge Uffe Koppelhus, der i mange år har arbejdet med huden samt også har lavet sin egen cremeserie.

“Vi er her 100% for den enkelte kunde, og elsker følelsen af at hjælpe folk til at opnå det ydre, som de føler passer til deres indre”

Glow treament byLYSHOLT

Formuleret til dig, der ønsker mere glød og liv i ansigtet. Den er bygget op omkring exfoliering af huden, med SkinCeuticals fantastiske Micropeel, der fjerner døde hudceller fra hudens øverste lag. Med massage sættes der gang i blodcirkulationen, som hjælper på hudens elasticitet. Der afsluttes med SkinCeuticals antioxidantserum, som beskytter huden mod frie radikaler og giver glød til ansigtet. Denne består af C-vitamin, E-vitamin og ferulsyre. Huden vil fremstå sundere og med mere glød.

signature ByLYSHOLT

Behandlingen udføres med de revolutionerende produkter fra SkinCeuticals, som gør det muligt for os at blande og mixe produkter til netop DIN hudtype. I denne behandling fokuseres der på dybderens og dybdegående massage af huden, som sætter gang i blodcirkulationen og forbedrer glød og elasticitet. Der afsluttes med en maske, som vores lægeeksaminerede kosmetologer blander til at matche din hud, hudproblematikker og behov, hudplejeprodukter og selvfølgelig solbeskyttelse.  Behandlingen kan bookes til enten 45 eller 60 minutter.
Til disse behandlinger kan vores fantastiske vitamin C maske tilkøbes til 199 kr. Denne vil sikre ekstra opstramning og glød til den aldrende hud.

red carpet treatment byLYSHOLT

Denne behandling er en kombination af en grundig afrensning af huden og vores revolutionerede behandling med MicroGold. Denne behandling vil give en let opstramning og synlig glød og give dit ansigt et udtryk der er Red Carpet værdigt. Vi starter med en hudanalyse hvor vi vil tale om hvilken hudtype du har og dermed hvad der skal være fokus på i behandlingen. Alle produkter og serums vil derefter blive valgt specielt til dig. 
Behandlingen starter med en grundig rens, hvorefter MicroGold behandlingen udføres. MicroGold er effektiv til både aldrende hud, overfladiske ar, pigmentering, fine linjer og rynker. Når vi har behandlet din hud med MicroGold, vil du få en maske på, der er specielt udvalgt efter din hudtype og til slut vil blive påført hudplejeprodukter og solbeskyttelse.