IDUN 2in1 Pressed Powder and Foundation

kr. 280,00

Fantastisk multiprodukt fra IDUN Minerals. Det har vundet pris i Scandinavian Global Makeup Awards i 2020.

IDUN 2in1 Pressed Powder and Foundation er et produkt der kan anvendes til flere ting. Og hvem elsker ikke det? Det kan anvendes som både foundation eller pudder og skaber det fineste matte finish.

Produktet har let til medium dækning og har en silkeblød formel, med  en sammensætning af stærkt oprensede mineraler og antioxidanter, som din hud vil blive meget glad for.

Alle IDUN Minerals produkter er lavet af høje koncentrationer af mineraler og det er netop dette der har gjort dem til et utrolig populært brand. Det karakteristiske ved IDUN 2in1 Pressed Powder and Foundation, er at det ene af de mineraler produktet er opbygget af, er Silica. Silica hjælper til at opbygge din huds styrke og elasticitet. Mineralet hjælper også med at stimulere cellulær regenerering og er vigtigt for at din hud kan producere kollagen og elastin. Netop dette, søger vi ofte i vores hudpleje, og det er derfor fuldstændig genialt, at vi vil kunne hjælpe vores hud yderligere, ved også at kunne få det i vores makeup.

Udover de fantastiske mineraler i dette produkt, indeholder det også naturlige olier, såsom passionsfrugtolie. Passionsfrugtolie hjælper med at gøre din hud glat og jævn, hvilket også er derfor den lægger sig så silkeblødt på din hud, når den påføres og føles både let og glat på huden. Passionsfrugtolie hjælper også med beskyttelse mod ydre belastninger som de frie radikaler i luftet, hvilket er vigtigt for at passe godt på din hud. Det er de frie radikaler der er en af de største syndere, når det kommer til ældning af vores hud. Olien optages let af huden og tilstopper ikke porerne.

IDUN 2in1 pressed powder og foundation tillader huden at ånde og er derfor god til alle hudtyper, inkl. den mere sensitive hud samt fedtet og acne-udsat hud.

HJÆLP TIL FARVE:

  • Sarek: Svarer til Saga
  • Skärgård: En blanding af Disa og Freja
  • Österlen: En blanding af Siri og Svea

NØGLEINGREDIENSER: MICA

EMBALLAGE/MILJØ: Emballagen er IDUN Minerals første produktion af genbrugsplastik, hvilket betyder at der ikke er tilføjet nogen ny fossil plast til produktionscyklussen. Dette er en del af IDUNs langsigtede bæredygtighedsarbejde, hvor al emballage skal kunne genbruges.

Emballagen indeholder også et lille spejl og en svamp der præsenteres når låget åbnes.

100% vegansk, parfumefri og dermatologisk testet.

IDUN 2in1

, ,

IDUN 2in1 Pressed Powder and Foundation

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærker , , , , , ,