Nordic Veil Flydende Foundation

kr. 279,00

Nordic Veil Flydende foundation er en plejende og dækkende foundation fra IDUN Minerals.

Med denne flydende mineral foundation – Nordic Veil – vil du få en flydende foundation der både beskytter din hud og har en optimal dækkeevne, alt imens den sørger for ikke at tilstoppe porerne i din hud. Den har en langvarig holdbarhed, hvilket gør den ideel til de dage hvor du ønsker at din make-up skal holde længe uden at have behov for at skulle opfriske den. Selvom den er fuld dækkende og med et langtidsholdbart resultat er den nem at fordele og dermed få til at ligge glat og naturlig.

Flydende mineral foundation fra IDUN Minerals er beriget med mineraler, der beskytter huden og efterlader den smuk og glat. Du kan med ro i sindet påføre denne foundation på din hud på daglig basis. Den er, ligesom alle andre produkter fra IDUN Minerals, fri for konserveringsmidler og følger de svenske apotekers strikse retningslinjer for ingrediensindholdet. Der er derfor tilføjet højt rensede mineralpigmenter og udvalgte ingredienser, som både fremmer og styrker huden.

For bedste resultat anbefaler vi at påføre Nordic Veil flydende foundation, med IDUN Minerals Liquid foundation brush, som også kan købes her på webshoppen. Det vil sikre at din foundation bliver lagt glat på overfladen og dermed vil give din hud et naturligt udseende.

Nordic Veil findes i mange forskellige farver og det burde derfor være muligt at finde den der matcher din egen hudtype/hudfarve. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte og og så vil vi hjælpe dig bedst muligt.

Dermatologisk testet og udviklet til at kunne bruges af alle hudtyper. Selv de mere sensitive hudtyper plejer ikke at have problemer med at bruge denne foundation. Oplever du at din hud reagerer eller ikke kan tåle produktet, kontakt os da og så vil vi i fællesskab finde en løsning.

FORDELE:

  • Langtidsholdbar
  • Fuld dækkeevne
  • Beriget med mineraler der efterladen huden smuk og glat
  • Tilføjet højt rensede mineralpigmenter
  • Tilstopper ikke porerne i huden
  • Fri for konserveringsmidler
  • Dermatologisk testet
  • Udviklet til at kunne benyttes af alle hudtyper
  • Findes i mange forskellige farver

 

Vægt 0100 kg
IDUN Nordic Veil

, , , ,