IDUN Pressed Blush

kr. 189,00

Pressed Blush fra IDUN Minerals i de mest fantastiske farver.

IDUN Pressed BLUSH er en mineral blush i fantastiske og langtidsholdbare farver fra det svenske make-up brand IDUN Minerals.

En blush er en vigtig del af din daglige make-up, da den er med til at give dine kinder og dit ansigt et friskt og ungt undseende. Hvilken farve du vælger er individuelt og mange skifter farve efter årstid samt hvad du skal i løbet af dagen/aftenen. Denne rene mineral blush fra IDUN Minerals, skaber et mildt og friskt udtryk til dine kinder samtidig med at dens rige mineralindhold beskytter og plejer huden, mens den tilfører en naturlig glød.

Fordi IDUN Pressed Blush er lavet efter de forskrifter IDUN Minerals har for alle deres produkter, er den så ren at den kan bruges af alle hudtyper, også sensitive hudtyper. De højpigmenterede mineraler tilbyder et smukt resultat og lægger sig fint og glat på huden, samtidig med at der er lang holdbarhed på farverne.

For at få det absolut bedste resultat, anbefaler vi altid at påføre IDUN Minerals faste pudderblush, men en IDUN Minerals rouge/bronzer blush. Den kan selvfølgelig og købes her i webshoppen.

INDEHOLDER: 5,9 g.

IDUN blush farver

, ,