IDUN Bronzer – Solskinspudder

kr. 189,00

Alle ønsker en lækker ansigtskulør med et strejf af sommer… Og det kan du nu opnå!

IDUN bronzer – solskinspudder er en fantastisk mineral bronzer, som findes i to skønne farver. Du kan derfor vælge den du føler vil matche din egen ansigtskulør bedst.

De højrensede mineraler gør denne solskinspudder ideel til alle hudtyper. Den vil ikke lægge sig for tungt på huden, som ofte vil være med til at lukke huden inde og dermed skabe fx urenheder. Den kan bruges til at lave contouring af dit ansigt, hvor man optegner ansigtets træk og dermed fremhæver dem. Dette kan være fx ved at lægge en skygge under kindbenene, så disse bliver fremhævet og mere markerede. Den kan også bruges til at opfriske tonen i dit ansigts, så du får den sommerglød, som alle elsker.

Grundet de milde og rene ingredienser i denne mineral bronzer, og i IDUNs produkter generelt, er den særligt velegnet til alle hudtyper, inkl. de mere sensitive hudtyper.

For at få det bedste ud af din bronzer/solskinspudder, anbefaler vi at du påfører den med IDUNs egen blush/bronzer børste. Denne kan selvfølgelig også købes her på webshoppen.

IDUN bronzer – solskinspudder indeholder: mica, caprylic/capric triglyceride, zinc oxide, magnesium stearate, silica, may contain: CI 77891, CI77491, CI 77492, CI 77499

IDUN bronzer farver

,

IDUN Bronzer – Solskinspudder

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , Mærker , , , , , , , ,