Strong HairPro Energizing Hair Therapy Shampoo

kr. 230,00

Ikke på lager

Strong HairPro Energizing Hair Therapy Shampoo er tilført de nyeste klinisk dokumenterede ingredienser og teknologier, der medvirker til at styrke håret og give næring til hårsækkene, for at forhindre hårbrud, udtynding og hårtab. Shampooen tilføjer også enestående hold, glans og volumen til håret.

Virkning:
Strong HairPro Shampoo er den nyeste og bedste hårforstærkende shampoo til både mænd og kvinder. Shampooen styrker og gør håret tykkere, samtidig med at den forhindrer hårtab på grund af aldring og miljømæssige stressfaktorer. Shampooen kan også  bruges til farvebehandlet hår.
HairPro indeholder klinisk beviste nøgleingredienser, herunder:

  • ProCapil – en naturlig blanding, der bekæmper aldringsprocessen i hårsækkene, styrker håret fra roden og forhindrer hårtab. Det er rettet mod de primære årsager til alopecia, som er DHT.
  • Capixyl – en biomimetisk peptid, der reducerer DHT-ophobning i folliklen – den vigtigste årsag til hårtab.
  • Keravis – multifacetteret proteinbaseret kompleks, der virker på alle de tre grundlæggende parametre for hårstyrke: trækegenskaber, bøjningsmodul og neglebånd.
  • Redensyl – målretning mod hårsækkestamcellerne for at genaktivere deres opdeling og stimulere deres start af anagenfasen (for at stimulere din egen hovedbunds naturlige hårvækstfunktion).
  • Biotin – En af de B-komplekse vitaminer, biotin hjælper med at holde din hud og hår sundt.

Anvendelse:
Massér shampooen i vådt hår og hovedbund. Skyl grundigt. For bedste resultat bruges efterfølgende Strong HairPro Energizing Hair Therapy Conditioner.

Indhold: 200ml

Vægt 0215 kg

Strong HairPro Energizing Hair Therapy Shampoo