Strong HairPro Energizing Hair Therapy Conditioner

kr. 310,00

Ikke på lager

Strong HairPro Energizing Hair Therapy Conditioner er tilført de nyeste klinisk dokumenterede ingredienser og teknologier, der medvirker til at styrke håret og give næring til hårsækkene, for at forhindre hårbrud, udtynding og hårtab. Balsamen tilføjer også enestående hold, glans og volumen til håret.

Virkning:
Strong HairPro Conditioner er den nyeste og bedste hårforstærkende balsam til både mænd og kvinder. Balsamen styrker og gør håret tykkere, samtidig med at den forhindrer hårtab på grund af aldring og miljømæssige stressfaktorer. Balsamen kan også  bruges til farvebehandlet hår.
HairPro indeholder klinisk beviste nøgleingredienser, herunder:

  • ProCapil – en naturlig blanding, der bekæmper aldringsprocessen i hårsækkene, styrker håret fra roden og forhindrer hårtab. Det er rettet mod de primære årsager til alopecia, som er DHT.
  • Capixyl – en biomimetisk peptid, der reducerer DHT-ophobning i folliklen – den vigtigste årsag til hårtab.
  • Keravis – multifacetteret proteinbaseret kompleks, der virker på alle de tre grundlæggende parametre for hårstyrke: trækegenskaber, bøjningsmodul og neglebånd.
  • Redensyl – målretning mod hårsækkestamcellerne for at genaktivere deres opdeling og stimulere deres start af anagenfasen (for at stimulere din egen hovedbunds naturlige hårvækstfunktion).
  • Biotin – En af de B-komplekse vitaminer, biotin hjælper med at holde din hud og hår sundt.
  •  Volumenteknologien CE-1874 Microemulsion, som klinisk er vist at øge volumen, beskytte farve og reparere beskadiget hår.

Anvendelse:
For at opnå bedst resultat anvendes først Strong HairPro Energizing Hair Therapy Shampoo.
Efter hårvask med shampoo masséres balsamen i vådt hår og hovedbund, lad det sidde i 30 sekunder og skyl grundigt.

Indhold: 200ml

Vægt 0222 kg

Strong HairPro Energizing Hair Therapy Conditioner