Sanzi Moisturizing Day Cream SPF15, 50 ml

kr. 250,00

Ansigtscreme fra Sanzi Beauty med solfaktor 15.

Ikke på lager

Sanzi Moisturizing Day Cream SPF15 indeholder ingredienser som Sodium Hyaluronate og sheasmør som virker hhv. fugtgivende og blødgørende. De vil sikre at din hud vil være fugtet dagen lang og samtidig vil den beskytte din hud mod solens UVA- og UVB-stråler.

Derud over indeholder cremen også rødalger, der er kendt for at have en opstrammende og eksfolienrende effekt og desuden er rig på både vitaminer, proteiner, antioxidanter og fedtsyrer.

Husk altid at rense din hud, før du påfører serum og creme.

Nøgleord:

  • Beskytter mod UVA og UVB stråler
  • Rig på antioxidanter og vitaminer
  • Egnet til de fleste hudtyper
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Miljøvenlig glasflaske
  • Vegansk certificeret

Vigtigste ingredienser: SHEASMØR (blødgør og rig på fedtsyrer og vitaminer, HYALURONSYRE (tilfører masser af fugt, fylde og elasticitet), BETAINE (opretholder fugtbalance, samt udglatter og blødgør), RØDALGE (fremmer kollagen og elastin i huden, samt virker exfolierende og blødgørende), ALLANTOIN (virker beskyttende og beroligende samt cellefornyende), GUTO KOLA ( mindsker rødme og irriteret hud samt øger blodcirkulationen, SQUALANE (fugter og beskytter), JOJOBAOLIE (virker rensende og har helende egenskaber).

Anvendelse:

Vi anbefaler at du både morgen og aften renser dit ansigt med fx Soft Cleansing foam fra Sanzi Beauty. Har du make-up på anbefales det enten at fjerne dette med make-up fjerner eller at rense din hud to gange. Derefter påføres en face tonic eller toner og så er huden klar til enten dagcreme eller aftencreme. Ønsker du at påføre serum, skal dette gøres efter rens og tonic men inden creme.

Vægt 070 kg

Sanzi Moisturizing Day Cream SPF15, 50 ml