Sanzi Exfoliating face scrub 100ml

kr. 160,00

Ikke på lager

Sanzi Exfoliating face scrub er en vitaminrig peeling

Denne facescrub fra Sanzi, er en vitaminrig ansigtsscrub, der indeholder en masse gode ingredienser som din hud vil elske. Den er naturligvis vegansk og fri for parfume og parabener, ligesom alle andre produkter fra Sanzi Beauty. Dette gør også at alle Sanzis produkter er særdeles velegnede til allehudtyper og i særdeleshed sensitiv hud.

ANVENDELSE: Anvend din Sanzi Exfoliating face scrub 1-2 gange om ugen, efter du har renset din hud. Efterfølgende skal du anvende resten af din hudplejerutine, som fx serum og cremer.

Der er flere essentielle ingredienser i denne ansigtsscrub, som gør den helt unik.

NØGLE INGREDIENSER:

Coconut shell Powder  som er et pulver der stammer fra kokuspalmen, virker exfolierende og fjerner døde hudceller u hudens øverste lag. Det fine pulver booster desuden hudens glød.

C vitamin  booster, giver huden glød og skruer op for spændstigheden og elasticiteten ved at genskabe kollagen. C vitamin er ofte populært i hudpleje, da det har en enorm anti-age effekt.

Vitamin E  er propfyldt med antioxidanter der danner et beskyttende lag mod luftforurening (frie radikaler). Antioxidanter er også kendt for sine helende egenskaber på irriteret og skadet hud.

Gotu Kola er en plante med asiatisk oprindelse. Den fremmer blodcirkulationen og virker samtidig udglattende, booster hudens spændstighed samt virker beroligende på huden.

Sodium Hyaluronate er et mineral der findes naturligt i vores hud. Det trænger nemt ind i huden og tilfører huden masser af fugt som gør at huden ikke vil udtørre.

Prickly Pear  er beslægtet med kaktussen og indeholder fedtsyrer, vitamin E og K. Den beskytter og beroliger din hud, samtidig med at den reducerer forekomsten af rynker. Denne ingrediens findes bla også i den oliefri makeup fjerner fra Sanzi.

Aloe Vera findes i mange hudplejeprodukter, da den har mange gode egenskaber. Den virker både helende, beroligende og antiseptisk og er derfor god til dig med hudirritationer.

Vægt 0100 kg