Sanzi Anti-Aging Lifting Serum 30 ml

kr. 390,00

Ikke på lager

Sanzi anti-aging lifting serum er til dig der ønsker din hud opstrammet og udglattet, samtidig med at den dybdegående pleje og fugtes dybt. Den tynde konsistens på serummet gør at den er drøj i brug og samtidig har nemt ved at trænge dybt ned i huden. Her vil bla. vitamin C øge hudens spændstighed og glød, samtidig med at kollagen vil styrke hudens fasthed og tekstur. Alt dette er essentielt når det handler om anti-age og om at både forbedre , forebygge og vedligeholde hundens kvalitet.

Udover at denne fantastiske anti-age lifting serum vil give dig en øjeblikkelig opstrammende og udglattende effekt, er den rig på antioxidanter og emballeret i en miljøvenlig glasflaske. Desuden er den vegansk certificeret og fri for parfume og parabener.

FORDELE:

  • Egnet til alle hudtyper
  • Kan bruges både dag og nat
  • Rig på antioxidanter og vitaminer
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Miljøvenlig glasflaske
  • Vegansk certificeret

NØGLEINGREDIENSER i Sanzi Anti-Aging lifting serum: SODIUM HYALURONATE (giver huden fugtboost og øger elasticiteten),  VITAMIN E og C + EKSTRAKT AF GRÆSKARKERNER (beskytter mod frie radikaler og sikrer at hudens celler ikke nedbrydes).

ANVENDELSE: Vi anbefaler at du renser din hud både morgen og aften. Anvender du make-up, anbefaler vi at du fjerner denne med make-up fjerner først, eller renser du hud to gange. Her kan fx bruges Sanzi Beautys soft cleansing foam. Efter rens er det vigtigt at bruge en face tonic, som gør din hud parat til at kunne optage de efterfølgende hudplejeprodukter. Herefter fordeles anti-aging lifting serum jævnt på hudens overflade, hvorefter det masseres blidt ind. Når produktet er tørret ind (efter ca et par minutter), påføres en god og beskyttende dag- eller natcreme. Her kan med fordel benyttes Sanzi Beautys anti-age daycream. For at opnå bedst mulig effekt af denne serum, anbefales det at benytte den både morgen og aften.

Vægt 050 kg

Sanzi Anti-Aging Lifting Serum 30 ml