Sanzi Anti-Aging Face Cream 50ml

kr. 370,00

 

 

Ikke på lager

Sanzi Anti-age face cream fra Sanzi Beauty er specielt udviklet til at forebygge din hud mod aldringens tegn og istedet bevare din hud spændstig, glat og med glød og liv. Cremen går med sine meget effektive ingredienser ind og bekæmper små fine linjer og rynker og på den måde er cremen både reparerende og forebyggende.

Anti-age face cream indeholder Vitamin B3 og vitamin C der går ind og hhv udglatter og forbedrer hudens kvalitet, samt giver genskaber kollagen og elatin fibrene i huden. Det er disse fibre der udglatter huden og sørger for at den holder sig elastisk. Vitamin C vil ydermere gå ind og give din hud glød, der vil være med til at sin hud ser ung of sund ud.

Ej at forglemme, er cremen rig på antioxidanter, herunder vitamin E og C. Antioxidanter virker beskyttende på huden, da den går ind og bekæmper de frie radikaler som vi ser i fx luftforurening. Disse frie radikaler har en ødelæggende effekt på huden og derfor er det enormt vigtigt at vælge hudpleje hvori der findes antioxidanter.

FORDELE:

  • Egnet til alle hudtyper
  • Rig på antioxidanter, peptider og vitaminer
  • Kan bruges både dag og nat
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Miljøvenlig glasflaske
  • Vegansk certificeret

ANVENDELSE:

Vi anbefaler at du vasker dit ansigt både morgen og aften. Her kan fx bruges Sanzi Beautys soft cleansing foam, efterfulgt af deres face tonic. Herefter er huden klar til at optage cremen. Bruger du serum i din hudplejerutine, skal denne påføres efter rens og før creme. For at optimere den anti-aging effekt denne creme giver, kan der med fordel bruge Sanzi Beautys anti-aging lifting serum.

Når huden er renset og der er påført tonic, fordeles en lille mængde anti-aging creme i håndfladen og den masseres derefter nænsomt ind i huden, indtil den er absorberet. Fpr at opnå maximal effekt af cremen, anbefales det at bruge den både morgen og aften.

Vægt 070 kg