Sanzi Moisturizing Face Mask 100 ml

kr. 270,00

Fantastisk ansigtsmaske fra Sanzi Beauty

Ikke på lager

Sanzi Mouisturizing Face Mask er en fugtgivende og plejende ansigtsmaske uden parfume. Den er spækket med nærende og naturlige ingredienser, som sikrer din hud en optimal fugtbalance og et fugtboost uden lige.

Den er 100% vegansk og indeholder bla. vitamin E som er en kraftfuld antioxidant, der virker beskyttende, helende og fugtgivende. Masken indeholder desuden også rødalger som indeholder mange gode egenskaber. De er bla. rige på antioxidanter, proteiner, essentielle fedtsyrer og vitaminer. De virker opstrammende samt exfolierende på huden, hvilket sammen med alle de fugtgivende egenskaber, er med til at skabe den perfekte fugtmaske.

FORDELE:

  • Egnet til de fleste hudtyper
  • Kan bruges både dag og nat
  • Rig på antioxidanter og vitaminer
  • Ikke tilsat parfume
  • Fri for parabener
  • Tilfører huden ekstra fugt
  • Vegansk certificeret

NØGLEINGREDIENSER: HYALURONSYRE (tilfører masser af fugt, fylde og elasticitet), RØDALGE (fremmer kollagen og elastin, samt virker exfolierende og blødgørende), VITAMIN E (kraftfuld antioxidant der virker beskyttende, helende og antiinflammatorisk), BETAINE (opretholder hudens fugtbalance, samt udglatter og blødgør huden),  ALLANTOIN (virker beskyttende og beroligende , samt cellefornyende), SQUALANE (fugter og beskytter huden),  GOTU KOLA (mindsker rødme og irriteret hud samt øger blodcirkulationen), AGURKEEKSTRAKT (lindrer hudirritationer, virker beroligende og øger fugtbalancen), JOJOBAOLIE (virker rensende og har helende egenskaber)

ANVENDELSE: Vi anbefaler altid at du renser din hud både morgen og aften. Sanzi Moisturizing Face Mask kan derefter påføres som fugtgivende maske der kan sidde over natten og vaskes af om morgenen, eller blot påførende 20-30 minutter hvorefter den vaskes af. Herefter kan så påføres eventuel serum samt natcreme.

Vægt 0120 kg

Sanzi Moisturizing Face Mask 100 ml