IDUN Perfect Eyebrows Gel

kr. 159,00

Øjenbryns gel fra IDUN Minerals, der både giver dine bryn fylde og farve, samtidig med at de fikserer brynene i din ønskede facon. Fuldstændig uundværlig i enhver make-up taske.

IDUN Perfect Eyebrows Gel er en øjenbryns gel, der ved hjælp af naturlige fibre og mineralpigment, gør dine bryn både fyldigere og samtidig giver dem en naturlig, fin og jævn farve.

Vi oplever alle at vi enten synes vores brynhår har mistet farve eller måske er der blevet tyndet lidt for meget ud i hårene. Og der er denne bryn gel fra IDUN Minerals, den perfekte løsning. Kombinationen af gelens formel og den lille børste der sidder derpå, gør at produktet er enormt nem at anvende og samtidig sikrer det en præcis applicering. Dine øjenbryn kommer til at få den perfekte flotte form og den skønneste fine farve, som oveni købet holder hele dagen.

IDUN Perfect Eyebrows Gel passer til alle der har sparsomme bryn, og/eller som ønsker mere fylde og mere dramatiske øjenbryn.

FORDELE:

  • Fri for parfume
  • Velegnet til alle hudtyper, inkl personer med meget sensitiv hud.
  • 100 % vegansk.

INDHOLD: 5,5 ml

INGREDIENSER:

Aqua/Water, Synthetic Beeswax, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Alcohol, Kaolin, Propanediol, Pentylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Polylactic Acid, Mica, Galactoarabinan, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Honokiol

MAY CONTAIN (+/-) CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides)

Vægt N/A
IDUN perfect eyebrows

, ,