Tilbud!

Ecooking Vitamin C Serum 20 ml

kr. 244,30

ECOOKING Vitamin C serum, er et ekstremt fugtgivende serum, der får din hud til at fremstå sundere, yngre og mere ensartet. C-vitamin er en antioxidant, som beskytter mod frie radikaler der hele tiden prøver at lave skade på huden og bl.a. fremskynder aldringsprocessen i huden. Brug den under en dagcreme og solbeskyttelse for at få fuld effekt af antioxidanten.

TIP: Brug solbeskyttelse over for at få fuld beskyttelse med antioxidanten mod ydre miljøpåvirkninger.

Ikke på lager

Ecooking C-vitamin Serum er et serum med et højt indhold af C-vitamin. Serummet giver huden massere af fugt og reducerer linjer og rynker. Derudover kan c-vitamin også reducerer pigmentforandringer og beskytte huden mod ydre påvirkninger. Derudover stimulerer C-vitamin også dannelsen af kollagen. C-vitamin Serum er velegnet til alle hudtyper, undtagen sensitiv hud, da den kan give en prikkende følelse i huden.

Hyaluronsyre og sodium PCA, tilføre og binder fugten i huden. C-vitamin Serum indeholder også den aktive ingrediens actibiome, som blandt andet gør huden stærkere, reducerer rødme og giver en mere ensartet tone i huden. Kombinationen af ingredienser i C-vitamin Serum gør at din hud fremstår yngre, sundere og med mere glød.

Ecooking C-vitamin Serum indeholder bl.a.:

  • C-vitamin, er en kraftig antioxidant, som reducerer pigmentforandringer og fine linjer i huden.
  • C-vitamin stimulerer også dannelsen af kollagen, som hjælper med at holde huden smidig og spændstig.
  • Indeholder hyaluronsyre, som er en ekstremt fugtgivende ingrediens der ikke kun bidrager med fugt, men også binder fugten i huden.  Derudover har hyaluronsyre også en beroligende effekt på huden.
  • Sodium PCA, der er et fugtighedsbevarende aminosyrekompleks, som også øger optagelsen af fugt i huden.
  • Actibiome, som er en aktiv ingrediens, der skaber balance i din hud for at fjerne pletter og rødme.
  • Glycerin, der tilfører og binder fugten i huden.

Super serum er 100% vegansk, parfumeri & dermatologisk testet.

ANVENDELSE:

  • Bruges efter rens og toner. C-vitamin Serum er mest gavnlig om dagen, da det er der huden har brug for antioxidanten til at bekæmpe de ydre påvirkninger.
  • Et par pump fordeles på fingerspidserne og smøres blidt på ansigts, hals og bryst.
  • C-vitamin Serum kan prikke i huden og få huden til at blusse op i et kort øjeblik. Derfor er C-vitamin Serum ikke anbefalet til sensitiv hud.

Leveres i en 20 ml glasflaske med pumpe, som du kan genbruge til andre flydende væsker fx på rejser.

Vægt 0100 kg

Ecooking Vitamin C Serum 20 ml