Tilbud!

Ecooking Super Serum 20 ml

kr. 272,30

Et effektivt serum, til dig der er 35+. Super serum giver massere af fugt og har fokus på at reducere aldringstegn, ved at minimere fine linjer og dybe fuger. Derudover går dette serum ind og giver din hud masser af glød. Super serum indeholder effektive ingredienser som Hexapeptide-8, som er en ingrediens der især går ind og reducere tegn på aldring.

 

Ikke på lager

Ecooking Super serum er et tyndtflydende produkt, med koncentrerede ingredienser. Det er nemlig rettet mod at mindske synlige alderstegn i huden og give massere af fugt til huden. Derudover giver super serum også massere af glød i huden ved hjælp af de koncentrerede ingredienser. Serummet kan derfor ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er beregnet til at give koncentreret virkning indkapslet under dagcreme eller natcreme.
For at få den bedste effekt af produktet anbefaler vi hos byLYSHOLT at man renser sin hud med en ansigtsrens først, derefter bruger man en toner/mist og følger efter med serummet. Super serum kan på den måde nemmere trænge ned i huden og gavne den med de effektive og koncentrerede ingredienser.

Super serum fra Ecooking indeholder:

  • Fugtbindende og fugttilførende ingredienser som økologisk glycerin og propanediol.

  • Sodium PCA, som er et fugtighedsbevarende komplex, der er udvundet af vegetabilske råstoffer.

  • Acetyl Hexapeptide-8 som går ind og effektivt mindsker linjer og rynker.

  • Citric Acid har en let peeled effekt som gør at huden nemmere kan optage de øvrige ingredienser i super serum

Ecooking Super serum er 100% vegansk & dermatologisk testet

ANVENDELSE:

  • Brug serummet efter, du har renset din hud. Pump et par dråber ud på fingerspidserne og fordel super serum i dit ansigt, halsen og på dit brystet. Derefter kan du med fordel indkapsle de virksomme stoffer med en god dagcreme eller natcreme.

Produktet leveres i en 20 ml genanvendelig glasflaske med pumpe, som du kan genbruge til andre flydende væsker fx på rejser.

Vægt 0100 kg