Tilbud!

Ecooking Stram Op Serum 60 kapsler

kr. 244,30

Serum med naturlig botox effekt, der udglatter huden og fugter i dybden. Kan bruges inden påførelse af make-up, da den får make-up til at ligge super flot på huden.

TIP: Du kan få en ekstra god virkning af Stram Op Serum, hvis du bruger det i forbindelse med behandling med vores original Dermaroller, som får serummet til at trænge dybere ind i huden.

Ikke på lager

Ecooking Stram op serum er et effektivt anti-age-serum med naturlig botox-effekt. Serummet udglatter og opstrammer huden, samt fugter i dybden hvilket gør at det også er godt at bruge inden påførelse af make up. Hvis man bruger Stram Op Serum i 60 dage morgen og aften, vil man kunne se, at rynker er synligt udglattet og mindre dybe.

Serum er et tyndtflydende produkt, der har en stærk virkning. Det er nemlig målrettet mod en bestemt behov, ønske eller problem i huden. Derfor kan et serum ikke erstatte en dag- eller natcreme, fordi det er proppet med netop de ingredienser, der virker på det særlige behov, du har.

Ingredienser:

  • Ecooking Stram Op Serum indeholder Hexapeptide-8, som synligt mindsker dybden af rynker i din hud. Hexapeptide-8 er et naturligt alternativ til botox og har en dokumenteret effekt, når det bruges i en fast periode.

100% vegansk & dermatologisk testet.

ANVENDELSE:

  • Påføres efter rens og toner morgen eller aften
  • Vrid toppen af kapslen og tryk derefter indholdet ud i ansigtet eller på fingerspidserne og fordel serummet i dit ansigt, på din hals og på dit bryst.

Serummet leveres i en glaskrukke med 60 kapsler, som svarer til ca. 20 ml. Du kan genbruge glaskrukken til fx smykker, elastikker eller andre småting.

Vægt 0100 kg

Ecooking Stram Op Serum 60 kapsler