Tilbud!

Ecooking Selvbruner drops 30 ml

kr. 160,30

Med Ecooking Selvbruner Drops kan du få en smuk glød og enten forlænge din feriekulør på en naturlig måde eller give lidt liv til et vinterblegt ansigt, ved at blande et par dråber i din dagcreme.

Ikke på lager

Ecooking selvbruner drops er perfekte til at skabe et naturligt resultat. Når du bruger færdige selvbrunerprodukter, passer ingredienserne ikke nødvendigvis til din hud, og det kan være svært at finde en, der giver nøjagtig den mængde farve, du ønsker. Derfor er denne selvbrunerløsning lavet som lette dråber, som du kan blande med de produkter, du normalt bruger, så du ikke skal gå på kompromis med din hudpleje. Derfor kan Selvbruner Drops bruges af alle aldre og alle hudtyper.

En anden fordel ved Selvbruner Drops, som vi hos byLYSHOLT ELSKER er, at du selv kan dosere mængden af farve alt efter, hvor mange dråber du blander i din creme. På den måde kan du justere op og ned alt efter, om du ønsker lidt kulør til en vinterbleg hud, vil bygge en sund farve op til sommeren, eller vedligeholde den glød, du allerede har fået. Helt uden risiko, for selvbruner er den eneste risikofri vej til den sunde kulør, mange af os er vilde med.

Ecooking Selvbruner Drops er farveløse, uden parfume og uden den selvbrunerduft, mange frygter. De har en let og flydende konsistens, der gør dem nemme at blande ind i din creme.

Ecooking Selvbruner drops indeholder bl.a.

  • Dihydroxyacetone (DHA), som stammer fra sukkerroer eller sukkerrør, er den aktive og effektive ingrediens i naturlige selvbrunerprodukter. Den giver en naturlig kulør, som trænger mere jævnt ind i din hud end selvbrunerprodukter med kemiske selvbruneringredienser.
  • Hyaluronsyre, som naturligt findes i huden, og dermed beroliger og holder huden gennemfugtet, uden at den bliver fedtet.
  • Glycerin, som er en vegetabilsk fugtighedsgiver, der er udvundet af kokos, som både tilfører og binder fugten i din hud.
  • Agurkeekstrakt, som er en stor fugtgiver.
  • Aminosyre kompleks (Prodew 500)
  • Aloe Veraog Sodium Hyaluronate.

Produktet er 100% vegansk, uden parfume og dermatologisk testet, så du trygt kan bruge det.

ANVENDELSE:

Bland 2-3 dråber i din dag- eller natcreme, og smør ind som sædvanligt. Byg din farve op ved at bruge dråberne flere dage i træk. Du kan også sagtens blande selvbrunerdråberne med din bodylotion eller bodycreme og på den måde give din krop lidt farve også. Hvis du vil have en kraftigere farve, kan dråberne også bruges direkte på huden. Husk at vaske fingre efter brug.

Vægt 0100 kg

Ecooking Selvbruner drops 30 ml