Tilbud!

Ecooking Rensescrub Parfumefri 125 ml

kr. 139,30

Din daglige rens, er det vigtigste trin i din hudplejerutine, hvis du ønsker at holde din hud sund og smuk.

Mild og effektiv 2-i-1 rens der rengør i dybden og blidt fjerner døde hudceller.

Denne rensescrub er mild og effektiv og baseret på naturlige og økologiske råvarer. Den kombinerer rens og eksfoliering, hvilket vil sige at den renser i dybden samtidig med at den blidt fjerner døde hudceller, så din hud bliver ren, glat og blød i et snuptag.

Ikke på lager

For at dine plejeprodukter skal virke optimalt, er det afgørende at din hud renses i dybden og eksfolieres for døde hudceller. Derfor er denne renscrub et MUST i din hudplejeserie. Døde hudceller gør din hud trist og grå og de “suger” alle de gode ingredienser fra dine hudplejeprodukter, så din hud ikke får den optimale effekt af dem.

Brug denne rensescrub hver eller hver anden dag og du vil på den måde sikre at din hud bliver ren i dybden og fri for de døde hudceller. Den gør din hud ren, glat og blød, sætter gang i blodcirkulationen, hvilket øger din huds egen genopbygning og samtidig giver giver den en skøn glød. Whats not to like?

Det er indholdet af naturlige lavasten, der giver den eksfolierende effekt, men mængden er nøje afstemt så du vil kunne bruge den hver dag og både morgen og aften.

Ecooking rensescrub indeholder bla.:

  • Økologisk mandelolie, som giber intens fugt og pleje og holder din hud glat og blød
  • Økologisk Aloe Vera, som beroliger, fugter, regenererer og blødgør huden
  • Pumice (pimpsten), en bjergart, der dannes ved vulkanudbrud. Det fine granulat af naturlige lavasten eksfolierer din hud
  • Glycolsyre, naturligt AHA fremstillet af sukkerrør. Denne syre renser din hud i dybden.
  • Charcoal Powder, er et aktivt kulgranulat udvundet fra kokosnøddeskaller. Skallerne knuses, sigtes og granulatet aktiveres derefter ved dampaktivering.
  • Olivine ekstract, rig på magnesium som er med til at stimulere cellernes metaboliske aktivitet. Hjælper på kedelig og træt hud.

Rensescrub kan bruges af alle hudtyper og er parfumefri, Allergy certified, dermatologisk testet og vegansk.

ANVENDELSE:

  • Fugt din ansigt med vand og massér rensescrub blidt ind – undgå den sarte hud omkring øjnene. Skal af med vand.
  • Afslut med skintonic/toner og påfør din yndlingsserum og creme. Husk solbeskyttelse om morgenen.
Vægt 0125 kg

Ecooking Rensescrub Parfumefri 125 ml