Tilbud!

Ecooking Peel Maske 50 ml

kr. 188,30

Maske med peelende effekt, som udglatter og opstrammer huden.

Denne effektive maske har en peelende effekt som gør at huden vil udglattes og opstrammes. Masken indeholder en masse aktive ingredienser der eksfolierer de døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Pelmasken vil udglatte fine linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk.

Da peelmasken netop indeholder så mange aktive ingredienser, er det vigtigt at læge brugsanvisningen, før brug.

Bemærk: brug ikke denne lige før du udsætter din hud for direkte sollys.

Ikke på lager

Ecooking peelmaske skal altid renses helt af med renseprodukt og vand og må ikke bruges før du udsætter din hud for direkte sollys.

Det er samtidig vigtigt at vide at masken kan få det til at prikke og stikke i huden og at huden muligvis kan fremstå lidt efter brug. Dette er helt normalt! Dette sker dog ikke ved alle, da det kommer meget an på hudtype. Masken virker optimalt, hvad enten du reagerer med røde og prikken, eller ej.

Ecooking peelmaske har en pH-værdi på 3,5 og indeholder flere aktive ingredienser bla. mælkesyre, også kendt som AHA-syre. Derud over er den selvfølgelig vegansk, dermatologisk testet og parfumefri.

ANVENDELSE:

– Du kan bruge peelmasken 1-3 gange om ugen. Start med at lade masken sidde 4-6 minutter alt efter, hvilken hudtype du har. Trap derefter langsomt op før du lader den sidde 10-12 minutter (og aldrig længere end det).

  • Trin 1: Rens din hud og smør derefter masken på i et jævnt lag. Hold god afstand fra øjne og mund. Når du har påført masken vil du måske føle det prikker og stikker i din hud. Dette er helt normalt. Huden kan også forekomme lidt rød bagefter og derfor anbefaler vi at bruge masken om aftenen.
  • Trin 2: Fjerne masken med lunkent vand. Rens din hud grundigt og neutraliser masken med dit foretrukne renseprodukt.
  • Trin 3: Giv til slut din hud god næring med fx en fugtmaske eller en fugtserum så din hud kan få lidt forkælelse i løbet af natten.
Vægt 0100 kg