Tilbud!

Ecooking Natcreme til fødder 100 ml

kr. 160,30

Slut med tør og hård hud på fødderne!

Fødder i sandaler med hård og flækket hud, er bare ikke specielt attraktivt. Du kan nu få lækre bløde og sommerklare fødder med denne fantastiske natcreme.

Ikke på lager

Ecooking Natcreme til fødder, fjerner effektivt hård hud, samtidig med at den giver fødderne masser af fugt. Huden på fødderne er tit en overset kropsdel i forhold til kropspleje, og derfor oplever mange at deres hud, bliver hård og meget tør. Herefter kan det være ekstremt svært at komme dette til livs, men det har Ecooking nu fundet løsningen på.

Denne fantastiske natcreme til fødder fra Ecooking, vil både gå ind og behandle og fjerne den hårde hud, fugtgive, samt have en kølende og antibakteriel funktion på huden på dine fødder. Dette vil betyde at den vil gå ind og beskytte mod fodsvamp. Derud over har den også en frisk og skøn dugt af eucalyptus.

Fodcremen er skabt til at bruge natten over, hvor dine fødder har god tid til at suge de gode råvarer til sig. Den kan bruges af alle hudtyper, også sensitiv hud, og til alle aldre.

FODCREMEN INDEHOLDER MÅLRETTEDE INGREDIENSER BL.A.:

  • Naturlig carbamid, som kan binde væske i huden og modvirke udtørring. Desuden har den en antibakteriel egenskab. Der er fyldt hele 15% carbamid i cremen!
  • Naturlig Lactic Acid, mælkesyre, der er en af de velkendte AHA-syrer. Den har en eksfolierende effekt, hvilket vil sige at den vil gå ind og fjerne døde hudceller og den hårde hud, så din hud på fødderne også lettere vil kunne optage de blødgørende ingredienser. Det vil samtidig gå ind og stimulere kollagenproduktionen.
  • Naturlig Eucalyptus Globulus, en æterisk olie, der øger blodcirkulationen og samtidig giver en frisk duft.

Derud over indeholder Ecooking natcreme til fødder ingredienser som naturlig sodium PCA der øger optagelsen af fugt, naturlig menthol der køler, økonolisk sesamolie der fugter og plejer, naturlig panthenol der er fugtbevarende, naturlig Dermosoft Decalact der bekæmper bakterier, økologisk mandelolie der blødgør og nærer og økologisk glycerin der binder fugt.

ANVENDELSE:

Smør dine fødder godt ind hver aften inden sengetid. Hvis du vil forkæle dine fødder en smule eksra, kan du sammen med indsmøringen, give dem en let massage. Skyl endelig ikke fodcremen af, men lad den arbejde natten over.

TIP: ønsker du en endnu mere effektiv optagelse, kan du udover cremen tage et par tynde bomuldssokker og sove med dem på.

Vegan og dermatologisk testet.

INDHOLD: 100 ml

Vægt 0120 kg

Ecooking Natcreme til fødder 100 ml