Tilbud!

Ecooking Natcreme 50 ml

kr. 188,30

Effektiv natcreme tilsat ingredienser, der udglatter og reducerer fine linjer.

Ikke på lager

Ecooking Natcreme er en creme der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud, samtidig med at den udglatter og reducerer fine linjer. Bruges den hver aften, vil den synligt reducere fremkomsten af fine linjer og rynker i din hud.

Rynker i huden opstår fordi dine muskler i ansigtet er overaktive, hvilket giver linjer/rynker i din hud. Ecookings natcreme indeholder ingrediensen Argireline der går ind og reducerer rynkedybden. Den virker i princippet ligesom botox, på den måde at den går ind og afslapper muskulaturen i ansigtet. Cremen indeholder også Trylagen som går ind og booster kollagenen i din hud og dermed sikrer at din hud bevarer sit friske og ungdommelige udseende.

Ecooking Natcreme er nem at smøre ud og optages hurtigt i din hud, så den ikke vil føles fedtet og klistret. Istedet får din hud med det samme en følelse af at være helt gennemfugtet.

Vegan & dermatologisk testet.

ANVENDELSE:

  • Bruges om aftenen. Rens først din hud med din yndlings rens og brug herefter en skintonic/toner
  • Påfør serum, hvis en sådan benyttes.
  • Derefter påsmøres natcremen på dit ansigt, hals og decolleté.

TIP: for at sikre en optimal og ekstra målrettet hudplejerutine, anbefaler vi altid at bruge serum der er specielt udvalgt til din hud hver dag, samt en peeling og maske 2-3 gange om ugen.

Leveres i glaskrukke som du efter brug, kan genbruge som fx smykkeskrin eller krydderikrukke.

Vægt 0100 kg