Tilbud!

Ecooking Lermaske 100 ml

kr. 132,30

Ecooking Lermaske virker dybderensende og forebyggende. Det er en rensende og opfriskende maske, der kan minimere porer samt reducere ujævnheder og uren hud

TIP: Påfør vores Ecooking fugtmaske eller Sanzi Beauty Moisturizing face mask efter brug, så huden bliver gennemfugtet efter den dybderensende effekt Lermasken har.

 

Ikke på lager

Ecooking Lermaske er en opfriskende og dybderensende maske, der er skabt til at dybderense og opfriske din hud samtidig med, at den minimerer synligheden af porer og reducerer urenheder og ujævnheder i huden.

Masken indeholder et aktiv af Pseudomonas Altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis. Det reducerer mængden af sebumproduktionen i talgkirtlerne, der gør, at huden bliver fedtet og skinnende, og derved tilstopper porerne. Masken modvirker nænsomt irritation og dulmer rødme, så din hud føles glat og lindret.

Indeholder ingredienser som eks.:

  • Iris-ekstrakt, som lindre og virker beroligende på huden.
  • Zinksalt, som går ind og hjælper med at kontrollerer produktionen af talg.
  • A-vitamin, som øger regenerationen af cellerne i huden f.eks. A-vitamin.

Ecooking Lermaske er vegansk & dermatologisk testet. Grundet Ecookings altid milde ingredienser i deres produkter, er det meget sjældent vi oplever personer der ikke kan tåle deres produkter. Oplever du eller har du en fornemmelse af at du reagerer på deres produkter, så kontakt os i klinikken, så vi sammen kan finde en løsning.

ANVENDELSE:

Lermasken kan bruges 1-3 gange om ugen alt efter behov. Rens huden og fordel masken på tør hud i et jævnt lag i hele ansigtet. Undgå at få produktet for tæt på øjenområdet. Du kan også sagtens bruge lermasken på hals, ryg og decolleté, hvis du har tendens til urenheder her. Lad masken virke, indtil den er helt størknet, og fjern med lunkent vand. Efterfølgende anbefaler vi altid brug af toner/skin tonic ofr at sikre korrekt pH-værdi samt fjerne overskydende kalk fra din hud. Derefter er din hud helt klar til at tage imod din yndlings serum og ansigtscreme. Ønsker du hjælp til at udvælge dette, er du altid velkommen til at kontakte os.

Produktet leveres i en 100 ml fin krukke med skruelåg, som kan bruges til andet opbevaring efterfølgende.

Vægt 0100 kg