Tilbud!

Ecooking Håndsæbe 02 Med Scrub

kr. 139,30

Håndsæbe med scrub, der rengør og fjerner døde hudceller.

Ikke på lager

Med Ecooking Håndsæbe 02 med scrub, kan du give dine hænder den bedste pleje. Den indeholder scrub af lavasten der rengør dine hænder, fjerner døde hudceller og giver bløde og velplejede hænder.

Vi udsætter vores hænder for lidt af hvert hver eneste dag, især i en tid med ekstra meget håndvask og håndsprit. Alt den sprit og vask af hænder, samt opvask, vind og vejr er med til at udtørre dine hænder og gøre dem triste og uplejede. Håndsæbe Med Scrub, så giver dine hænder en mild eksfoliering med naturlige lavasten, som fjerner døde hudceller, renser i dybden og holder dine hænder bløde og velplejede. Vi anbefaler hos byLYSHOLT at man skifter mellem håndsæben med og uden scrub, da hænderne ikke behøver at blive exfolieret hver gang man vasker sine hænder. Derudover anbefaler vi også at man efterplejer sine hænder med en god håndcreme, til at give massere af fugt.

Den flydende håndsæbe er effektiv og er baseret på naturlige og økologiske råvarer, og den har en frisk duft af citrus, viol og hvid peber.

Den kommer i den karakteristiske, transparente pumpeflaske, så den er nem og hygiejnisk at bruge og pynter på badeværelse, køkken og gæstetoilet, så både du, din familie og dine gæster oplever den luksuriøse følelse, en lækker og plejende håndsæbe giver.

Ecooking Håndsæbe 02 Med Scrub indeholder bl.a.:

  • Aloe Vera, som beroliger, fugter, regenererer og blødgør huden.
  • Agurkeekstrakt er rig på aminosyrer, protein og C-vitamin.
  • Pumice (pimpsten), en bjergart, der dannes ved vulkanudbrud. Det fine granulat af naturlige lavasten eksfolierer din hud.
  • Milde plantebaseret vaskeaktiver
  • Aminosyrer menes generelt at være gavnlig for huden pga. deres evne til booste Collagen produktionen, booste hudens elasticitet og genopbygge fugt.
  • Volcanic Sand, beriget med termisk vand og er rig på Magnesium, Silica og Calcium har re-balancerende, rensende og regenerende egenskaber.

Produktet er 100% vegansk og er dermatologisk testet.

ANVENDELSE:

Gnid sæben ind i fugtige hænder, massér den godt ind og skyl af med vand. Hvis du vil have en mere intens eksfoliering, kan du bruge sæben på tør hud. Tør hænderne og smør dem ind i din foretrukne håndcreme for optimal fugt.

TIP: Du kan også bruge sæben på kroppen og fødderne. Massér sæben ind på fugtig hud, skyl af og afslut med en fugtgivende creme.

Vægt 0100 kg

Ecooking Håndsæbe 02 Med Scrub