Tilbud!

Ecooking Håndlotion 300 ml

kr. 104,30

Med denne lækre Håndlotion fra Ecooking kan dine hænder få den samme effektive pleje som dit ansigt. Den er helt perfekt at have stående ved siden af sæben på håndvasken, eller inde på natbordet så hænderne kan blive gennemfugtet inden natten.

Ikke på lager

Vores hænder er vores visitkort, derfor synes vi hos byLYSHOLT at det er vigtigt at passe godt på dem. Hænderne er også noget af det første på vores krop som ældes, og derfor skal er det super vigtigt at pleje dem godt, ligesom vi plejer huden i ansigtet godt. Den nye Ecooking håndlotion indeholder mange af de virksomme ingredienser fra ansigtsplejen, så dine hænder kan få den kærlighed de fortjener.

Ecooking Håndlotion 02 er en vegansk creme fuld af den ekstremt fugtgivende ingrediens hyaluronsyre. Håndlotion 02 indeholder også niacinamid, som er en af de mest beroligende ingredienser man kan bruge, derfor er det også perfekt til håndlotion, da huden på hænderne er udsat for mange forskellige påvirkeninger i løbet af dagen. Derudover øger niacinamid smidigheden i huden og hjælper med at reducere fine linjer. Der er desuden masser af olier og E-vitamin i håndlotionen, der også er med til at pleje huden og holde på fugten.

Håndlotion 02 trænger hurtigt ind i huden, og så har den en frisk duft af citrus, viol og hvid peber.

Produktet er 100% vegansk og er dermatologisk testet.

Håndlotion 02 indeholder bl.a.:

  • Niacinamid, bedre kendt som B3-vitamin, som hjælper med at reducere fine linjer og tilrette strukturen i huden, derudover virker det også beroligende.
  • Naturlig E-vitamin, en stærk antioxidant, der beskytter mod frie radikaler og giver massere af god fugt.
  • Naturlig hyaluronsyre, som kan binde fugt 1000 gange dets egen størrelse. Det fugter derfor din hud og mindsker fine linjer og rynker.
  • Økologisk solsikkeolie og mandelolie, der giver intens fugt og pleje og holder din hud glat og blød.

ANVENDELSE:

Brug et pump håndlotion til at smøre dine hænder ind. Kan anvendes efter behov i løbet af dagen. Vi anbefaler også at bruge den inden man går i seng, så hænderne har hele natten til at suge alle de gode vitaminer i cremen ind.

TIP: Du kan eventuelt bruge Ecooking Håndsæbe med Scrub inden du bruger Håndlotion. Så bliver dine hænder både eksfolieret og fugtet, hvilket vil gøre dem endnu blødere. Det vil også gøre at de gode ingredienser nemmere kan trænge ind i huden.

Leveres i en 300 ml RPET-flaske med pumpe. Flasken er lavet af genbrugsplast.

Vægt 0100 kg