Tilbud!

Ecooking Håndcreme 75 ml

kr. 90,30

Ecookings beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med mandelolie og abrikoskerneolie. Har en lækker duft af jasmin, grape og appelsinblomst.

Ikke på lager

Denne fantastiske Ecooking Håndcreme virker beskyttende og fugtgivende. Den plejer og reparerer dine hænder, så de ikke føles tørre og fremstår pæne og velplejede. Ecooking Håndcreme indeholder de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, så huden får den kærlighed den fortjener. Resultatet er en plejende, helende og fugtgivende håndcreme, der beskytter og plejer dine hænder samtidig med, at den fugter og reparerer. Cremen kan bruges af hele familien og alle hudtyper. Den er super god i en verden hvor vi vasker hyppigt hænder og spritter af.

Det bedste ved denne håndcreme er at den ikke fedter og trænger super hurtigt ind i huden, så man ikke ska sidde og vente på at huden tørre. Her hos byLYSHOLT er den fast inventar ved natbordet.

Håndcreme indeholder bl.a.:

  • Økologisk mandelolie
  • Økologisk abrikoskerneolie
  • Økologisk olivenolie
  • Naturlig squalane

Produktet er vegansk & dermatologisk testet, derfor begge certificeringer hvilket vi synes er et stort plus ved dette produkt.

ANVENDELSE:

Vi anbefaler at man smørrer sine hænder mindst to gange dagligt. Gerne mere ved behov efter eksempelvis håndvask og afspritning. Med denne 75 ml tube er den perfekt at have liggende på stuebordet eller natbordet.

Hvis du har tørre hænder kan man give dem en plejende kur, så de får ekstra af den gode fugt fra ingredienserne. Dette gør du ved at vaske dine hænder grundigt og smører et godt lag på hænderne inden du går i seng. På den måde får ingredienserne massere af tid til at virke i løbet at timerne du sover. Hvis du ønsker at øge effekten endnu mere af kuren, kan du tage et par tynde bomuldshandsker og sove med dem på.

Hvis du mangler mere information om produktet eller anvendelse af det (eller vores andre produkter) er du mere end velkommen til at kontakte os, vi sidder altid klar til at vejlede.

Vægt 0100 kg