Tilbud!

Ecooking Fugtmaske 50 ml

kr. 188,30

Fugtgivende maske fra Ecooking med hyaluronsyre, sesam-, mandarin- og mandelolie, der efterlader huden fugtet og blød.

TIP: Tag masken på inden du skal sove, så din hud får et fugtboost over natten

 

Ikke på lager

Ecooking fugtmaske er en super hydrerende der giver en let fugtbehandling af huden. Indeholder ingredienser som aloe vera, hyaluronsyre og glycerin, som beroliger og gennemfugter huden. Masken reparerer og fugter huden, så den fremstår sundere og med mere glød. Fugtmaskens effektive ingredienser gør, at din hud bevarer eller genopretter sin fugtbalance. Samtidig beskytter den mod alderstegn og har en genopbyggende anti-age-effekt. Det er videnskabeligt bevist at tør hud, hurtigere bliver skadet og ødelagt samt ser mere rynket, tynd, grå og trist ud. Det er derfor vigtigt at sørge for at gennemfugte din hud, så den både bliver mere modstandsdygtig, samt ser sund og velplejet ud.

Ecooking Fugtmaske indeholder bl.a.:

  • Agurkevand
  • Aloe vera
  • Mandarinolie
  • Mandelolie
  • Sesamolie
  • Naturlig hyaluronsyre
  • Glycerin

Ingredienserne er økologiske og  produktet er vegansk og dermatologisk testet.

ANVENDELSE:

Rens huden, som du plejer, og påfør fugtmasken i et tyndt lag i ansigtet og på halsen. Lad masken virke i 10 minutter eller natten over. Skyl derefter masken af med almindelig vand. Derefter anbefaler vi at man påføre sin yndlings serum og fugtgivende ansigtscreme. Masken kan bruges både om morgenen eller om aftenen.

Et lille tip vi anbefaler her hos byLYSHOLT er at man kan peele sit ansigt med Ecooking Peel Maske eller Sanzi Face Scrub, inden du påfører fugtmasken. Peelmasken eller skrubben fjerner døde hudceller og sætter gang i celleproduktionen, så din hud er ekstra klar til at tage imod alle de fugtgivende ingredienser. Behandler du med vores Originale Dermaroller, er det også meget vigtigt at tilføre huden ekstra fugt efter en behandling, da den vil fremstå ekstra tør og eventuelt skallende når man arbejder med både dermarollers og dybe peelinger.

Har du fornemmelsen af at din hud har behov for ekstra fugt, kan det være en ide at påføre fugtmasken før sengetid, lade den sidde og tørre ind i ca 30 minutter og så lade den sidde natten over. Din hud vil da have hele natten til at trække fugt fra masken, som så blot vaskes af den efterfølgende morgen, når du udfører din daglige hudplejerutine.

Vægt 0100 kg

Ecooking Fugtmaske 50 ml