Tilbud!

Ecooking E-vitamin boost 20 ml

kr. 244,30

E-vitamin boost er spækket med en masse lækker e-vitamin som fugter og beskytter. Den indeholder antioxidanter som hjælper med at bekæmpe frie radikaler, der er med til at lave skade på vores hud. E-vitamin boost kan bruges af ALLE hudtyper uanset alder.

TIP: Brug solbeskyttelse over serummet, for at få fuld beskyttelse mod frie radikaler

 

Ikke på lager

Ecooking E-vitamin boost er et perfekt serum til dig der har brug for en masse lækre næringsstoffer og fugtbindende ingredienser i huden. Derudover er det også perfekt hvis man gerne vil beskytte huden med antioxidanter. Når man bruger et serum med antioxidanter beskytter man huden mod frie radikaler som i løbet af dagen forsøger at lave skade på hudens overflade og er skyld i at aldringsprocessen i huden fremskyndes. Man kan her bruge antioxidanter og solbeskyttelse for at beskytte huden mod disse frie radikaler.

Udover at beskytte og fugte hjælper E-vitaminen også huden til at regenerere, så den bedre kan modstå skader fra dagens stress og jag.

Ingredienser:

  • Indeholder massere af lækker E-vitamin, som ikke kun fugter men også beroliger huden og hjælpe til regenerering.
  • Derudover er der nærende og fugtgivende olier i E-vitamin Boost. Heriblandt sheaolie og hvedekimsolie, som holder på fugten i huden og bidrager med god næring til huden.
  • Linolensyre som er det man kalder en polyumættede fedtsyre, spiller en vigtig rolle i hudens normale funktion og udseende/fremtoning. Denne slags fedtsyre hjælper også på at reducerer inflammation i huden og bidrager derved til den beroligende effekt i E-vitamin boost. Derudover afhjælper linolensyre solskader og bidrager til at mindske linjer og rynker i huden.

Ecooking E-vitamin boost er 100% vegansk, uden parfume og er dermatologisk testet.

ANVENDELSE:

  • Hos byLYSHOLT anbefaler vi at man bruger E-vitamin boost om morgenen under sin dagcreme for at få bedst gavn af de gode antioxidanter i serummet.
  • Anvendes på afrenset hud og er mest effektiv efter brug af skintonic også, da huden er helt klar til at optage alle de lækre ingredienser i serummet. Brug altid dagcreme til at indkapsle de gode ingredienser bagefter.
  • Uanset din alder og hudtype kan du bruge dette serum.

Produktet leveres i en 20 ml glasflaske med pumpe, som du kan genbruge til andre flydende væsker fx på rejser.

Vægt 0100 kg