Tilbud!

Ecooking Bodylotion 300 ml

kr. 139,30

Ecooking bodylotion, der virker både fugtgivende, udglattende og opstrammende. Har en super lækker duft af Jasmin, Grape og Appelsinblomst.

Ikke på lager

Her hos byLYSHOLT er vi allerede helt solgt på denne fantastiske bodylotion, der har både fugtgivende, udglattende og opstrammende effekt. Med Ecooking Bodylotion er konceptet og ingredienserne fra målrettet ansigtspleje ført ned på kroppen, så også den får effektiv pleje med resultater, der kan ses med det blotte øje. Med ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid giver bodylotionen massere af god fugt samtidig med at den beroliger huden.

Ecooking Bodylotion giver fugt og pleje til alle, men er særligt rettet mod dig, der vil have elasticiteten og gløden tilbage i huden, og samtidig bekæmpe den slaphed, der kommer med alderen. Bodylotionen er super let at smøre ud og trænger hurtigt ned i huden.

Ecooking Bodylotion indeholder en effektiv cocktail af ingredienser, bl.a.:

  • Hyaluronsyre, også kaldet HA, som fugter din hud og arbejder i de nedre hudlag. Giver således huden den fugt, fylde og elasticitet tilbage, som vi mister med alderen. En unik booster til huden, der fylder fine linjer og rynker ud
  • Niacinamid, også kendt som B3-vitamin, som hjælper med at reducere fine linjer og tilretter strukturen i huden. Med Bodylotions høje andel af niacinamid (5 %) bekæmper den effektivt pigmentpletter og styrker hudens overflade. Det gør din hud glattere og giver dig en lækker glød
  • Økologisk shea butte
  • Økologisk arganolie
  • Økologisk glycerin
  • Økologisk aloe vera
  • Økologisk agurkevand
  • Naturligt E-vitamin
  • Naturlig solsikkeolie

Produktet er vegansk & dermatologisk testet, så du kan bruge det med god samvittighed.

ANVENDELSE:

Smør dig ind i bodylotionen hver dag efter badet, for at sikre en sund hud. Fordi bodylotion har en lettere konsistens end bodycreme, er den nem og hurtig at arbejde med, og den trænger let ind i huden.

TIP: Du kan med fordel massere bodylotionen ind ved at bruge bevægelser i retning mod hjerter, så du sætter gang i blodcirkulationen, samtidig med at du hjælper lymfesystemet med at få alle vores affaldsstoffer ud af kroppen. Derudover får man smurt alle de gode ingredienser godt ind i huden.

Leveres i 300 ml plastflaske med pumpe, lavet af genanvendeligt plast.

Vægt 0100 kg