Tilbud!

Ecooking Anti-Rødme Creme 50 ml

kr. 209,30

Beroligende creme, der effektivt modvirker rødme og irritation. God til sensitiv og uren hud.

Anvend ikke på meget tør hud. Har en matterende effekt.

Denne creme er fantastisk til fedtet hud, da den indeholder en fedt-absorberende svamp som fjerner overskydende fedt i huden.

Til gengæld er den ikke god til meget tør hud, da den vil udtørre huden yderligere.

Vegan & dermatologisk testet.

 

 

Ikke på lager

Ecooking Anti-rødme creme har en sammensætning, der særligt modvirker rødme og irritation, og som mindsker hudens blussende fremtoning samtidig med at den holder huden gennemfugtet.

INFO OM CREMEN:

  • Velegnet til sensitiv og akneramt hud.
  • Til alle aldre
  • Uden parfume
  • Aktive optiske ingredienser, der kan være med til at mindske fine linjer og synlige porer
  • Svedabsorberende
  • Har en matterende effekt på huden

Ecooking Anti-Rødme Creme er fyldt med beroligende og nærende ingredienser der på én gang fungerer som et beskyttende filter over huden, suger fedt op til hudens øverste lag og udjævner hudens overflade. Cremen er en effektiv hjælper hjælper til sensitive hudtyper. Cremens sammensætning skaber en udjævnende effekt, så huden fremstår blød, samtidig med synlige linjer og porer reduceres.

CREMEN INDEHOLDER BL.A.:

  • Kamille: har en antiinflammatorisk virkning der gør ingrediensen særlig velegnet til sensitiv og akneramt hud. Derud over hjælper den på irritation ved at rense huden for frie radikaler der også er med til at accelerere ældningsprocessen.
  • Poria cocos og Phragmites kharka: godt til sart og sensitiv hud, da det reducerer stress, inflammation, rødme og kløe. Modarbejder også de frie radikaler der ødelægger hudens barriere og fremskynder hudens ældning.

ANVENDELSE:

  • Påfør cremen på afrenset hud morgen og aften. Vær særligt opmærksom på de udsatte områder for en mere målrettet effekt. Den dulmende effekt, kan allerede mærkes en time efter påføring. For at opnå det bedste resultat, bør cremen bruges dagligt i 28 dage, som en del af din almindelige hudplejerutine

TIP: Det er vigtigt at rense din hud både morgen og aften, så du får renset dagens “påvirkning” af din hud. Ellers vil dette have en indvirkning på din huds barriere. Lider du af akne, kan det også være en rigtig god ide at skifte dit sengetøj ofte, da der kan gemme sig mange bakterier heri.

Denne creme leveres i en 50 ml glaskrukke, som du kan genbruge som fx smykkeskrin eller krydderikrukke.

Vægt 0100 kg

Ecooking Anti-Rødme Creme 50 ml