DermaKnowlogy Hand Sanitizer Gel 200 ml

kr. 79,00

Yderst effektiv men stadig samtidig meget mild, nænsom og hudvenlig håndsprit fra DermaKnowlogy.

Ikke på lager

Rene og bakteriefrie hænder er en vigtig del af vores sundhed. Håndsprit er dog enormt hårdt for hænderne og derfor har DermaKnowlogy produceret deres DermaKnowlogy Hand Sanitizer Gel som er effektiv men mild og hudvenlig, men samtidig sikrer rene og bakteriefrie hænder.

Den fugtgivende håndgel er baseret på 70% alkohol, som hurtigt og effektivt dræber bakterier og virker desinficerende på huden. Da håndsprit, som bekendt, kan være enormt udtørrende for huden, er denne håndgel beriget med Aloe Vera, som er med til at genopbygge hudens fugtighed. Aloe Vera er samtidig medvirkende til at berolige huden og er derfor ideel til hænder som nemt kan reagerer med udtørring og irritation ved håndsprit.

DermaKnowlogy Hand Sanitizer Gel indeholder desuden glycerin, som bevarer hudens naturlige fugt balance, hvilket giver elasticitet til huden. Samtidig er gelen rig på ingrediensen Betain, som tilfører og binder fugt til huden og samtidig hjælper til med at opretholde hudens naturlige kollagen og den er derfor med til at gøre huden smidig og elastisk. Betain er ligeledes med til at styrke hudbarrieren og reducerer tørhed i huden. Den er derfor ikke ligeså hård ved huden, som andre håndsprit kan være og derfor ideel når du i perioder spritter hænder, flere gange om dagen.

Denne håndsprit er anbefalet af Asthma Allergy Nordic og certificeret af AllergyCertified. Den er uden parfume og farvestoffer. Den er 100% vegansk.

FORDELE:

  • Nænsom, mild og hudvenlig men stadig yderst effektiv.
  • Indeholder AloeVera der binder fugten i huden og samtidig beroliger huden.
  • Indeholder Glycerin der bevarer hudens naturlige fugtbalance.
  • Indeholder Betain der hjælper til at opretholde hudens naturlige kollagen og dermed elastivitet og smidighed. Styrker samtidig hudbarrieren og reducerer tørhed.
  • Anbefalet af Asthma Allergy Nordic og certificiret af AllergyCertified
  • Uden parfume og farvestoffer
  • 100% vegansk.

INDHOLD: 200 ml

INGREDIENSER: Alcohol denat, Aqua, Aloe barbadensis leaf extract, Betaine, Glycerin, Capryryl glycol, Carbomer, Aminomethyl propanol.

DermaKnowlogy Hand Sanitizer Gel 200 ml