Collagen Gold

DKK 399,00

Collagen Gold er medvirkende til at have stærke og sunde led, hud, knogler, negle og hår. Til dette skal kroppen bruge kollagen.

Collagen Gold fra Vild Nord indeholder mikro hydrolyseret  marine kollagen peptider, hvorpå molekylestørrelsen ligger på 3 kDa (kilodalton).

Den indeholder Vitamin C, som bidrager til en normal dannelse af kollagenen, som har en stor betydning for at normalt fungerende brusk, knogler, tænder, tandkød, hud og blodkar kan opretholdes best  muligt.

Collagen Gold har tilsat tang, som indehold jod, der bruges til at vedligeholde en normal hud. Derudover bidrager jod til at holde nervesystemets naturlige funktion og til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og skjoldbruskkirtelfunktion.

 

Collagen Gold er rig på protein og indeholder ingen sukker, sødemidler eller kunstige smagsforstærkere og har et lavt fedt indhold.

5 g Collagen Gold indeholder 5 g kollagen peptider.

Ikke på lager

Næringsindhold PR. 100 G

KJ 1601

Kcal 382

Fedt 0,51 g

Kulhydrater 3,82 g – heraf sukkerarter 0 g

Protein 89 g

Salt 1 g

Vitamin C 997,6 mg

Jod 1605,6 ug

 

Anvendelse:

Brug 1-2 måleskeer (5-10 g) af Collagen Gold dagligt.

Pulveret blandes op i valgfri mad eller drikkevarer. Collagen Gold er smags- og lugtneutralt, samt varmebestandigt og er let at bruge i alt fra juice til cafe latté.

 

Ingredienser:

Hydrolyseret kollagen af torsk (Gadus Morhua) fra fiskeri i det nordlige Atlanterhav (FAO27), tang (Ascophyllum Nodosum) og Acerola (Vitamin C).

Kan indeholde spor fra skaldyr.

 

Når du vælger produkter fra Vild Nord støtter du:

  • Bæredygtig produktion
  • Bæredygtig fiskeri
  • Et dansk produceret kvalitetsstempel
  • Økologiske, vildhøstet, -plukket eller -fanget i og omkring den nordlige del af Atlanterhavet og nordlige skove, som giver dig de bedste råvare med højt næringsindhold.
Volume i gram

10 g, 300 g

Collagen Gold

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin