Sofie Høedt-Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske og lægeeksamineret kosmetolog

Sofie har en baggrund som kosmetisk sygeplejerske og lægeeksamineret kosmetolog. Udover at udføre bryn- og vippebehandlinger og ansigtsbehandlinger som Dermaroller® og Microgold® udfører hun kosmetiske behandlinger med botox og filler.

Med sin baggrund i sygeplejefaget og den kosmetiske verden er det essentielt for hende, at skabe æstetisk smukke resultater, hvor kunden gennem hele forløbet føler sig i trygge hænder. Hun sætter stor ære i at imødekomme sine kunders individuelle ønsker og behov, og i at vejlede i hvordan de ønskede resultater bedst muligt opnås – om det gælder æstetisk forbedring og symmetri i ansigtet, eller behandling af hudproblemer af forskellig karakter.

Netop Sofies perfektionisme indenfor det kosmetiste område og dertil sygeplejefaglige værdier, er vi super glade for at kunne tilbyde hendes ekspertise hos klinik byLYSHOLT.

MØD TEAMET

Vi arbejder ud fra ideologien om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er og fortjener at være den mest harmoniske udgave af dem selv.

Rikke Lysholt Cortsen

Kosmetisk sygeplejerske og indehaver

Laura Kudsk Hansen

Lægeeksamineret kosmetolog

Book Tid I God Tid

Vi bestræber os på, at være så fleksible som muligt, men da der er stor efterspørgsmål på vores tider i klinikken, vil det være en rigtig god idé, at booke i god tid.