Om klinikken

Rikke Lysholt Simonsen

Kosmetisk sygeplejerske og ejer af ByLysholt. Uddannet sygeplejerske og bachelor i sygepleje, samt specialiseret og certificeret behandler med botox og ikke permanente fillers. Rikke har i mange år brændt for dette fagområde og har deltaget i flere kurser omkring både nuværende og nye innovative behandlinger, indenfor kosmetisk sygepleje.

Vi arbejder udfra ideologien og tanken om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er. Man skal ikke være flov over at blive ældre og de aldringstegn der følger med. Netop disse, kan give et ansigt både karakter og vise stor livserfaring. Ar, brandsår eller andet, kan samtidig vise mod og styrke og er heller ikke noget man, nødvendigvis, skal forsøge at skjule.

Nogle aldringstegn eller ar, kan dog give fx ansigtet et udtryk, som man ikke synes stemmer overens med den person man er og sådan som man føler sig indeni. Her kan vi, gå ind og hjælpe, så ansigtet istedet får mindsket de rynker der fx gør, at man konstant ser vred eller bekymret ud. Vi kan også hjælpe til, at huden får mere fugt, smidighed og bliver sundere, både indefra og at se på.

Selvom vores filosofi er, at alle mennesker er født smukke, er der dog intet galt i, at ville forsøge at gøre lidt ekstra for sig selv. Føler man måske, at man har en for lille overlæbe, at den er asymmetrisk, eller at man har for tunge øjenlåg, så skal man endelig gribe chancen og få gjort noget ved det. Der er intet galt i, at ville ønske lidt ekstra for sig selv. Det har alle mennesker fortjent. Samtidig er det ikke alle der ønsker, at omverdenen ved de har fået kosmetiske behandlinger. Der er det gode ved vores behandlinger, at alle vil kunne se der er sket en positiv forandring, men ingen vil helt kunne sætte en finger på, hvad det er.

Vi arbejder med både behandling, forebyggelse, pleje og hydrering af alle typer hud. Vi har kunder i alle aldersklasser og det er aldrig for tidligt, at begynde at passe på sin hud. Den skal holde i mange år. Hos ByLysholt fokuserer vi meget på de produkter vi bruger og har brugt lang tid på at finde frem til dem, vi finder som værende, nogle af de bedste på markedet. Samtidig sætter vi en ære i, at finde frem til den behandling der passer bedst, til den enkelte kunde.

Vi sætter kunden 100% i centrum og tager os den tid, der er behov for, for at kunden føler sig tryg. Det er vigtigt at føle sig fuldstændig klar på den behandling man skal igennem og derfor er ingen spørgsmål dumme. For at sikre os, at alle kunder føler sig hørt, set og ordentligt informeret, bliver der før hver behandling holdt en konsultation af enten en kosmetisk sygeplejerske eller en læge.Denne konsultation er en service fra os og er selvfølgelig gratis.

“Alle mennesker fortjener at blive den skønneste og mest harmoniske udgave af dem selv og jeg har gjort det til denne kliniks mission, at hjælpe til netop dette, alt imens sikkerhed, tryghed og kvalitet er mit hovedfokus”.
Rikke Lysholt Simonsen