Om Klinik byLYSHOLT

Rikke Lysholt Simonsen

Kosmetisk sygeplejerske og ejer af byLYSHOLT. Uddannet sygeplejerske og certificeret kosmetisk behandler, og selvfølgelig godkendt af styrelsen for patientsikkerhed, til behandling med botulinumtoksin (botox) og ikke-permanente fillers. Inden Rikke åbnede klinikken, arbejdede hun på intensivafdeling og sengeafsnit på Århus sygehus. Efterfølgende arbejdede Rikke også et par år som sygeplejerske for et plejehjem. Rikke har i mange år brændt for det kosmetiske område og gik derfor igang med sin certificering samtidig med sit fuldtidsarbejde. Efter at have arbejdet intensivt med at opnå erfaring indenfor området, besluttede hun, i 2018, at åbne klinik byLYSHOLT. Her flere år og flere hundrede behandlinger senere, er Rikke kun blevet endnu mere forelsket i arbejdet med kosmetiske behandlinger. Hun tror på at alle mennesker, uanset alder, udseende og årsindkomst, fortjener at blive den smukkeste og mest harmoniske udgave af dem selv. Hun tror på at den perfekte behandling er udført, når der kan ses en positiv forskel, men uden at der kan sættes en finger på hvad der præcis er sket. Det er udfra denne ideologi at Rikke har valgt at bygge klinik byLYSHOLT op, og det er den måde, hvorpå alle ansatte arbejder.

Marie Louise Døssing

Kosmetisk behandler


Marie Louise er ansat som kosmetisk behandler hos byLysholt. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og er nu i gang med at uddanne sig til kosmetisk sygeplejerske. Da Marie Louise endnu ikke er færdig med uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske, varetager hun endnu ikke alle typer af behandlinger i klinikken. Til gengæld bruges hendes kompetencer som lægeeksamineret kosmetolog, til andre fantastiske behandlinger i klinikken såsom peelinger og ansigtsbehandlinger. Det er en fantastiske kompetence at kunne bruge erfaring og viden fra både uddannelsen og arbejdet som kosmetolog, sammen med den viden og erfaring hun har fra sygeplejestudiet. Derfor er vi også rigtig glade for at Marie Louise er en del af vores byLysholt team. Marie Louise er enormt kompetent og passioneret omkring det kosmetiske område og hendes kerneværdier som behandler er naturlig forskønnelse, at arbejde æstetisk samt at du skal føle sig i 100% sikre og trygge hænder, når de får behandling. Hun går højt op i altid at tilrette behandling efter den enkelte, hvilket gør at i altid vil få et nøje tilrettelagt behandlingsprogram, når i behandles af Marie Louise.

Uffe Koppelhus

Hudlæge


Hudlæge samt klinikansvarlig læge hos byLysholt. Ud over at være hudlæge er Uffe også biokemiker og ph.d. Han har en lang baggrund som forsker indenfor forskellige lægevidenskabelige områder. Gennem de seneste år har Uffe især forsket i hudpleje, hvilket bl.a. har ført til hudplejeserien MDerma, som selvfølgelig også forhandles i klinikken. Uffe er ny medejer af byLysholt og udfører forundersøgelser før behandling med botulinumtoksin (botox) og ikke-permanente fillers og er selvfølgelig godkendt og certificeret af Styrelsen for patientsikkerhed. Derud over er det også muligt at booke en dermatologisk konsultation hos Uffe, til vurdering af din hud hvis du fx lider af uren, sart eller rød/skællende hud i ansigtet, eller hvis du ønsker en foryngelse af din hud med en receptpligtig a-vitamincreme.

Maria Tøfting Aron

Kosmetolog


Maria er uddannet kosmetolog i 2012 og har bla. arbejdet for Tromborg, inden hun startede hos byLysholt. Maria brænder for at hjælpe folk til at blive den smukkeste og bedste udgave af dem selv. Hun er ekspert i at arbejde resultatorienteret og i at se og analysere hud og ansigter så hun, i samråd med dig, kan få lagt en brugbar plan der tager højde for både dine ønsker og hudens tilstand.

Filosofi

Vi arbejder udfra ideologien og tanken om, at alle mennesker er smukke fuldstændig som de er. Man skal ikke være flov over at blive ældre og de aldringstegn der følger med. Netop disse, kan give et ansigt både karakter og vise stor livserfaring. Ar, brandsår eller andet, kan samtidig vise mod og styrke og er heller ikke noget man, nødvendigvis, skal forsøge at skjule.

Nogle aldringstegn eller ar, kan dog give fx ansigtet et udtryk, som man ikke synes stemmer overens med den person man er og sådan som man føler sig indeni. Her kan vi, gå ind og hjælpe, så ansigtet istedet får mindsket de rynker der fx gør, at man konstant ser vred eller bekymret ud. Vi kan også hjælpe til, at huden får mere fugt, smidighed og bliver sundere, både indefra og at se på.

Selvom vores filosofi er, at alle mennesker er født smukke, er der dog intet galt i, at ville forsøge at gøre lidt ekstra for sig selv. Føler man måske, at man har en for lille overlæbe, at den er asymmetrisk, eller at man har for tunge øjenlåg, så skal man endelig gribe chancen og få gjort noget ved det. Der er intet galt i, at ville ønske lidt ekstra for sig selv. Det har alle mennesker fortjent. Samtidig er det ikke alle der ønsker, at omverdenen ved de har fået kosmetiske behandlinger. Der er det gode ved vores behandlinger, at alle vil kunne se der er sket en positiv forandring, men ingen vil helt kunne sætte en finger på, hvad det er.

Vi arbejder med både behandling, forebyggelse, pleje og hydrering af alle typer hud. Vi har behandlinger til alle aldersklasser og det er aldrig for tidligt, at begynde at passe på sin hud. Den skal holde i mange år. Hos ByLysholt fokuserer vi meget på de produkter vi bruger og har brugt lang tid på at finde frem til dem, vi finder som værende, nogle af de bedste på markedet. Samtidig sætter vi en ære i, at finde frem til den behandling der passer bedst, til den enkelte.

Vi sætter dig 100% i centrum og tager os den tid, der er behov for, for at du føler sig tryg. Det er vigtigt at føle sig fuldstændig klar på den behandling man skal igennem og derfor er ingen spørgsmål dumme. For at sikre os, at alle føler sig hørt, set og ordentligt informeret, bliver der før hver behandling holdt en konsultation af enten en kosmetisk sygeplejerske eller en læge.Denne konsultation er en service fra os og er selvfølgelig gratis.

“Alle mennesker fortjener at blive den skønneste og mest harmoniske udgave af dem selv og jeg har gjort det til denne kliniks mission, at hjælpe til netop dette, alt imens sikkerhed, tryghed og kvalitet er mit hovedfokus”.
Rikke Lysholt Simonsen